Új hozzászólás Aktív témák

  • [P]laci

    senior tag

    Na ma is tanultam újat, amit eddig nem tudtam és ezért inkább megosztom veletek. :K

    Egyetemista vagyok és le fog járni a Mozaik XS hűségem, gondoltam mivel van diákom, némi közönség segítség után arra jutottam: legyen Music XS. Bemegyek szépen a T-be, mondom szeretném ezt és ezt. Az emberem nagy bocsánatkérések közepette közli - hogy bár ő sem teljesen érti miért -, de az egyetemista csomagokra nem lehet váltani más előfizetői csomagokról (függetlenül attól hogy drágábbra váltanék, szóval ez a feltétel is teljesül), csak új előfizetőként lehet ezekbe a csomagokba lépni.

    Persze kitaláltam erre gyorsan helyben egy megoldást, de azt meg ugye csak akkor lehet ha már lejárt ténylegesen a hűségidőm.

    Gondoltam megosztom veletek a történetet, hátha valakinek ez hasznos információ. :DDD Mondjuk őszintén remélem, hogy nem csak át akart vágni az emberem, mert őszintének tűnt, pláne miután a megoldásommal is előálltam neki.
    Ha valaki esetleg tudja ennek az okát, hogy miért csak új előfizetőként lehet egyetemista csomagba lépni, az megosztaná velünk? :)) Mert pont most augusztusban és szeptemberben lett volna nagy szükségem az alacsony percdíjakra, de mivel októberben jár le a 2 év, így nem tudtam megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák