Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz cris78 #45467 üzenetére

    A régi KapcsolatNet-ek kerülnek kivezetésre (és nem lezárásra, ahogy djculture értelmezte), mert az újak (NetPlusz Arany/Platina) jobbak, ezért aki a régiben van, annak a csomagját lecserélik az újra.

    A@ron
    A hívószámmal alapvetően nem tudnak visszaélni, de ha tudják a személyes adatokat, akkor akár nagyobb bajt is csinálhatnak. Egyszer "fogtam már el" ilyen visszaélőt, de sajnos nem tudom, mi lett a sztori vége, csak megmentettem a "leendő" ügyfelet egy kis magyarázkodástól (mikor kiment volna az első számla), hogy most akkor ő rendelte e a Gakaxy S3-at vagy sem (mondjuk itt lopott személyi is volt a csalónál).

    ch003067
    - Csak publikus havidíjas díjcsomaggal lehet beváltható pontokat gyűjteni.
    - Csak tarifahűséggel lenne olcsóbb a készülék, de ehhez neked túl alacsony a havidíjad.
    - Neked is lehet részletfizetés (tehát tarifahűség nélkül is), de weben ehhez minimum arany szint kell (azt egyáltalán elérted?).

    BiG G3ry
    Maradjunk annyiban, hogy valóban előbb a belső adatbázist ellenőrzi a rendszer, de ehhez nem elég a név eggyezés (születési hely, idő és anyja neve is kell).

    BigBlackDog
    Ha nincs készülékhűséged, akkor gondolom a belépési díj kedvezmény miatt válaltál hűséget, amihez 42xx Ft kötbér tartozik. Ez kifizetve bármikor felmondhatod a szerződést, de mivel a díjcsomag váltás a belépési díj kedvezményt nem érinti, ezt a kötbért nem fogják elengedni. No persze ha a Telekomnál találsz egy flottát,. amibe meglévő előfizetés is bevihető, akkor ez a hűség sem akadály.

    punky10
    A lányod nem olyan SMS-t kapott inkább, hogy mutassa be a diákját, mert hamarosan lejár a 2 év, és csak így maradhat a csomagban?

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák