Új hozzászólás Aktív témák

  • Landsmann

    addikt

    Aki használ Domino Web kártyás mobil netet, azokhoz lenne egy kérdésem. Nekem kicsit gázosnak tűnik a számlázása. Időnként használom, tehgát nem rendszeresen. Elvileg úgy van, mikor felcsatlakozunk a netre, akkor levonnak 500 Ft-ot, aztán azzal 30 napon belül 100 megáig netezhetümk. Ha elfogy a 100 mega, újabb 500 Ft levonásával 250 mb-ig netezhetünk, aztán hasonéóképpen tovább. Nálam valahogy másként megy. Mkikor igénybe veszem a szolgáltatást, az alábbi sms jön:
    Szám: 1777
    Tartalom:
    Tisztelt Elöfizetönk! Aktìv Domino Web szolgàltatàsàban aktivàltuk a 0-100 MB adatforgalmi sàvjàhoz tartozò 100 MB egyenleget.
    Időpont: 25/11/13 14:50

    Ez oké. Aztán mikor másnap ismét netezek, megint sms jön:
    Szám: 1777
    Tartalom:
    Tisztelt Ügyfelünk! Sikeresen meghosszabbitottuk Domino Web adatcsomagjàt. Üdvözlettel: Telekom
    Időpont: 26/11/13 00:20

    Ez után már nem jön több sms. Egyáltalán mit hosszíbbítottak meg, mikor előző naptól 30 napig használhatom a szolgáltatást? A szép az az egészben, hogy mikor megnézem az adatforgalmi keretet, érdekes módon az első nap forgalma nincs benne, tehát ennyivel többet hagy netezni. Csak én attól tartok, hogy mindkét nap lecsipázzák az 500 Ft-ot. Szóval ha van valaki aki ebben jobban benne van,m elmagyarázná hogy van ez? Ráadásul a határidőkkel is elég hadi lábon állnak. 25-én kezdtem használni a szolgáltatást, a neten azt írták, hogy december 26-ig használhatom. A tól-ig határban mindig úgy volt mindenhol, hogy a nevezett nap még beletartozik. Na itt nem. December 26-a már új ciklussal indul. Ezt már a nyáron észrevettem. Azért ez a kis puci apró csúsztatás is a lenyúlás egy fajtája.

    Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák