Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Üdv, ezen pörgök én is - nagyon felbaxták az agyam - lényeg:
- az SMS-ben az jött hogy CSAK az okostelefonos alkalmazásban lehet majd 30 napos ciklusban megújítani és ha nem teszed akkor ELVÉSZ ez a szolgáltatás
- LEHET ERRE SOK PANASZ ÉRKEZETT és az alkalmazásban már finomították a szöveget, az ott leírtakból ugyanez van nekem is - a régebbi app-al -7,8-assal próbáltam az újjal még nem - pedig az jön le hogy GYAKORLATILAG NEM változik semmi, neked nem kell tenni semmit automatikuan aktiválódik tehát ugy megy tovább a dolog ahogy eddig.Ami valószínű, hogy októberb 1-je után pontosítani fogják, hogy mi is a helyzet. úgyhogy addig nyugi.
-
gippazoid
senior tag
válasz Cs1csó #101151 üzenetére
Pont azért néztem be most az app-ba, hátha van már értelmes infó.
Erre csak azt értem el, hogy felb.sztam az agyam, mert az egyik domino kártyám egyenlege 5400 Ft-tal kevesebb volt mint ami eddig. Pláne azért érdekes, mert nincs semmi fizetős szolgáltatás aktiválva rajta és még csak telóban sincs sok hónapja.Rohanok a laptophoz, most itt ülök és a web-es felületen a helyes összeg szerepel. Készült róla screenshot dátummal, idővel...
Domino Most:
Milyen dolog már, hogy az összes fizetős opció automatikusan megújul - ha elfelejted, fizetsz egy új hónapot. Most meg az ingyenesre majd nekem kell kapcsolgatni?
Olyan átlátszó...[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Egyébként röhejes, hogy a Domino Most opcióval olcsóbban beszél egy pre-paid ügyfél (aki azért nem olyan értékes mint egy hűségidős előfizető mert bármikor leléphet), mint némely céges flotta díjcsomag előfizetői... Köztük a Telekom dolgozók családtagjai is - mert a nekik igénybe vehető díjcsomag ha jól tudom, ugyan az mint amelyik percdíjait pont ismerem.
Biztos jó lehet ezt megélni, hogy a dolgozó milyen fontos a cégnek.Meg az is, hogy Domino csomagban sokszor drágább a sim-lockos, T-s szoftverrel ellátott telefon, mint a MediaMarkt-ban függetlenül, hivatalos értékesítéssel és gyár garanciával.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Cs1csó
félisten
válasz gippazoid #101155 üzenetére
Kapkodásba összehozták ez a MOST-ot és kiderült hogy szar de nem bírják egyszerűen a szemünkbe modani: bocs ezt túltoltuk nektek jó nekünk nem és most vége hanem elkezdenek alakoskodni.
Annak idején én is csodálkoztam mert nagyon ugrás volt a 30-50 forintokhoz képest és nem is hittem hogy kb. 2 évet megél.
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz Cs1csó #101156 üzenetére
A 30-50 Ft nonszensz, a Domino Fix 25 Ft-ja is rablás!
Pár éve hallottam, hogy mennyi az önköltsége a mobilszolgáltatóknak 1 perc hívásra.
A 19 Ft-ot még sokkal el kell osztani... A 9-et már nem.Persze-persze, a 4G-s hálózat sokba kerül és azt azért fejlesztették. Egy eheti cikk szerint meg az 5G-ről még fogalma nincs a hazai szolgáltatóknak, hogyan lehetne eladni jól - mert qrva drága móka!
Ha 19 Ft felé megy a domino percdíj, és nem lesz hálón belül sem olcsóbb, akkor még ott a Vodafone.
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Most olvasom, hogy valakinek ezt válaszolták a Domino Most-os kérdésére:
"Domino hívószámát átválthatja havi díjas előfizetésre, gyorsan és egyszerűen, a jelszavas belépés után weboldalunkon keresztül, akár okoseszköz-vásárlással egybekötve. Figyelmébe ajánljuk a Mobil S csomag mellé igényelhető Költségkontroll opciót, melynek előnye, hogy a Domino előfizetéshez hasonló módon ellenőrizheti költségeit.
Ha nem választ havi díjas előfizetést, javasoljuk, kérjen meg egy megbízható, okostelefonnal rendelkező ismerősét, családtagját, hogy az ő eszközén keresztül beléphessen és aktiválhassa az opciót. Saját biztonsága érdekében javasoljuk továbbá, hogy a jelszavas belépés és az aktiválás után minden esetben használja a kilépés funkciót, elkerülve, hogy adatai illetéktelen személyekhez kerüljenek."
1. Fizess elő - hát nem.
2. Igazi, 21. századi, adatvédelemre maximálisan kihegyezett, digitális korszakra jellemző megoldás!
Gratulálok! Ehhez annyira hülyének kell lenni, hogy azt már valahol biztosan tanítják!Gippazoid Novelties Inc.
-
Cs1csó
félisten
válasz gippazoid #101158 üzenetére
A legrosszabb a KÖDÖSÍTÉS, tartom ezt a MOST opciót annyira jónak hogy HAJLANADÓ vagyok bármilyen aprólékos, macerás folyamatot végigtolni hogy megmaradjon RAJTAM nem fognak ki, ha nem lesz ennél 10 év múlva sem jobb akkor is itt leszek DE LEGALÁBB TUDJAM MI A FAXT KELL CSINÁLNI!! Vagy akkor mondják azt VÉGE és kész,
jajjajja az a biztonság hogy VALAKITŐL elkérek egy okostelót hogy be tudja lépni, aha. persze utána lépjek ki ne hogy ő tudjon gengszterkedni.
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz Cs1csó #101161 üzenetére
Buta telefont használó embernek biztos egyszerű egy eddig sosem látott okostelón bármit is csinálni, különösen egy bizonyos app kezelését kiismerni és ott dolgokat állítgatni. Olyan életszerű...
Ha meg meg akarják szüntetni, akkor előtte miért kell szívatni az ügyfelet?
Szüntesse meg már most, legalább a kitaláló menedzser már az év végi prémiumban megkapja a magáét az ötletért.Gippazoid Novelties Inc.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre nem figyeltem, majd következő próbánál megnézem.
Valszeg a Dualsim 4 merít, jobban, plusz az, hogy keresi a hálózatot folyamat. Azért érdekes számomra, mert mindkét teló ilyen.
A Voda 4G-vel már jobb a helyzet, de ott is észrevettem, amikor mászkálok, és keres hálózatot, ingadozik a térerő, sokkal jobban merít.
Csak, itt ezért volt fura, hogy errefelé ennyire gyenge az LTE. Ahol a Voda max, ott a T 1, max 2-es.
Véleményem szubjektív...
-
St3ven
addikt
Szerintem egyesek túl sokat gondolnak bele ebbe a Most dologba.
Annyi várható, hogy nem újul meg automatikusan, hanem havonta kell egy gombot megnyomni, mint az ingyenes 50 MB net esetében.
Eddig még szó sem volt róla, hogy elveszik, ha nem aktiválom újra a fordulónapon. Az 50 MB-ot is forduló után egy héttel kapcsoltam be újra.
Egyszerűen az alkalmazás használatát akarják elterjeszeni, amire valljuk be, egy ilyen széles körben használt opció kapcsolgatásánál jobb módszert mi sem tudnánk kitalálni.
És igen, az lehet hogy hamarosan megszüntetik a Mostot. De akkor azt szépen be fogják jelenteni, mert be kell nekik jelenteni.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Cs1csó
félisten
Természetesen hiszek neked ez egyfajta hitetlenkedés volt a TRÉ kom szerencsétlenkedését látva. Úgymond nem fogom fel, hogy ez az igazság, ehhez a szinthez már nincs elég agysejtem, vagy türelmem.
PERSZE: lehet csak altatnak aztán egyszer csak jön egy váltás és buktuk
Egy kérdés: Mindkét TCOM APP (a régebbi és az újabb) is ezt mutatja? Mert én csak a régivel próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cs1csó #101168 üzenetére
még mindig azon pörögtök, hogy az október 1 előtt lejáró MOST opciót miért hosszabbítja meg a telekom? Azért mert az október 1 előtti fordulónapos MOST opciókat a jelenlegi szabályozás szerint a szolgáltatónak meg kell hosszabbítania. Akinek a fordulónapja október 1-jén (vagy később) lesz, azoknak majd nem fogja, nekik az új szabály szerint maguknak kell újraaktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Ez tökéletesen egybecseng azzal, amit jelenleg tudunk. Eddig is megújult minden hónapban. Az SMS szerint október 1-től lesz változás.
Szerk.:
Végre 8 fórumtárs személyében van még valaki, aki érti, hogy mi történik.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ArNick
tag
Na, lehet menni ÁSZF-et olvasgatni. Már fent van.
Bevezetésre kerülnek az alábbi akciók:
• Mastercard promóció
• Havi díjas és feltöltőkártyás online promóció
• Domino Most opció
• Korlátlan hálózaton belüli beszélgetés 1 napra, 300 Ft-
ért
• 300 perc beszélgetés bármely belföldi alapdíjas irányba
7 napra, 600 Ft-értMeghosszabbításra és feltételeiben módosításra kerül a
Díjmentes 3 GB akció.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz ArNick #101175 üzenetére
A legfontosabb kimaradt:
Törlésre kerül a korábban lezárt Domino Most opció.https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-9-melleklet-akcio.pdf
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Cs1csó #101178 üzenetére
Akkor hétfőn jön a Telekom-app frissítése, ebben lesz a bekapcsolható Most opció?
Érdekesség: nekem pár hete (!!!) eltűnt az anno SMS-ben aktiválható, akkori MOST. Nincs a bekapcsolt / bekapcsolható opciók között....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
St3ven
addikt
válasz Cs1csó #101178 üzenetére
"A kedvezmény az aktiválástól számított 30 napig érvényes, utána megszűnik, azonban az előfizető a 30 napos időszak lejárta után jogosult az opciót ismételten díjmentesen aktiválni."
Ahogy várható volt.
-
legenda
válasz St3ven #101182 üzenetére
Így tippeltem korábban én is, ezek szerint jól, kár volt akkor néhány embernek aggódnia itt, ráadásul azok is használhatják majd a Most opciót, akik a korábbi verzió lezárása után szerették volna aktiválni, de már nem tudták.
A két új (51-es és 52-es) opció, de pláne a második elég korrekt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sarcophagus
csendes tag
A butatelefonosoknak meg marad a 25 forintos percdíj...
-
legenda
válasz Sarcophagus #101191 üzenetére
Nem akad például a családban...stb. másnak egy okostelefon vagy tablet?
Vagy esetleg hozzáadni családtag...stb. előfizetéséhez/fiókjához a nem okostelefonnal rendelkező személy előfizetését és úgy megoldani.
Nálunk is van a családban két idősebb személy, akik csak telefonálásra használják a telefont - másra nem is nagyon tudnák, nem értenek hozzá -, hozzácsaptam azt a két Domino előfizetést a fiókomhoz és én intézem a dolgokat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cs1csó
félisten
válasz Sarcophagus #101191 üzenetére
+1 kali
De ha van egy PC a családban akkor arra telepítheted a NOX emulatort és a 7.8-as vagy a legfrissebb appot és onnan mindegyiket el lehet intézni.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Most jó kedvezménnyel tudnék hűséget hosszabbítani a telekomnál! Nokia 7 plust néztem ki. Erről a telóról mi a vélemény? Ezenkívül samsung párti vagyok még. S széria elég drága annyit nem adnék érte A-s meg a J-s sztem rosszabb mint a nokia 7 plus! Vélemény?
Battletag: hojszi#2983
-
atala
addikt
Nem tudom minek telepítgettek régi verziókat. Okt 1-től az új appban is benne kell hogy legyen az aktiválási funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika