Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok! Használ valaki innen Huawei Watch 2 eSIM-et?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Aki még nem hallotta volna a telekomos csalót a youtube-on
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telekom is arra az ösvényre lépett, hogy semmibe veszi a saját ÁSZF-jét, amit ugye senki nem kényszerít arra, hogy pl. az akciós feltételeket miként szabályozza, de még sem képes azt betartani.
Aktuális gond a havi 50 MB ingyen mobilnet lakossági ügyfeleknek.
1, nincs benne már pár hete a karbantartás óta mobilapplikációban, miközben cska ott rendelhető meg.
2, 7 nap után kikapcsolja, még ha nem fogyott is le, miközben az ÁSZF-ben erre vonatkozóan egy sor sincs leírva, hogy az csak 7 napig használható fel.A Telenornál már sajnos sok éve megszokott, hogy a valóság, és az ÁSZF jó pár esetben nincs köszönőviszonyban sem, de a Telekomnál eddig nem voltam ehhez hozzászokva, de sajnos akkor itt is ez az új irányvonal már.
-
G@ben
addikt
válasz radio100jozs #100805 üzenetére
Benne van, csak nem a főoldalon, hanem a mobilnetek között eldugva. Nekem is az üzletben a srác másodikra találta meg.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
fornettisuti
veterán
Nekem valahogy magától értetődő volt.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
legenda
Benne van az alkalmazásban:
Benne van a 7 nap az ászf megfelelő mellékletében:
Telekom Alkalmazáson keresztül Domino és havidíjas előfizetők számára, az akció időtartama alatt, egyszeri alkalommal, 3GB, 7 napig
Forrás: Link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radio100jozs
őstag
Ki írt a 3GB netről?
Az 50 MB-ról van szó, abban nincs benne a 7 napos határidő a lejártáról.Másik, hogy nekem abszolút nem így néz ki az alkalmazás felülete. Pedig a 8-as Androidon, a legfrissebb 7.8-as Telekom alkalmazás van fent, ja és Telekomos mobilon.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz radio100jozs #100810 üzenetére
Azt nem kapcsolja le 7 nap után, hanem csak a fordulónapon - úgy tudom esetleg elképzelni, hogy valaki pont 7 nappal kapcsolja be a fordulónap előtt és azt követően ismét felkínálja az aktiválást, de ez csak a véletlen műve.
Az alkalmazás legfrissebb verziója 9.24.1 jelenleg (szeptember 13-ai kiadású).[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz radio100jozs #100812 üzenetére
Frissítve 2018. szeptember 14.
Méret 13M
Aktuális verzió: 7.8
Követelmény: Android 4.0.3 és újabb -
legenda
Idővel biztos frissül majd minden (megfelelő) telefon, nálam a Mate 10 Pro már megtette az elmúlt héten:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor bizony vannak itt anomáliák. Nálam teljesen ugyanaz a verzió van, mint nálad, szintén Samsung, Android 8.0.0 verzióval. [kép]
Keresés után nem talál hozzá frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz radio100jozs #100816 üzenetére
Marad az, hogy várunk.
Kali: akkor ez gyártótól (is) függhet, édesapám Mate 10 light telefonján ugyanaz van, mint nálad. Csak a Samsung maradt le...
-
törölt tag
Ezek szerint meglehetősen változatos a kép.
-
törölt tag
Most végrehajtottam egy cache ürítést, újraindítottam az S7-et és rögtön frissült a Telekom app. Juhé.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #100825 üzenetére
Szívesen.
Végül csak a helyükre kerülnek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Ezek nincsenek, meg kikerült a kapcsolat kártya is.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Az időpontfoglalás (később) várhatóan vissza fog kerülni.
-
legenda
Dehogy került ki, ott van az, jobb alul: Menü -> Kapcsolat Kártya
zsoltzsolt: Hibajelentésre is látok lehetőséget: Menü -> Beállítások -> További információk / Tovább -> Applikáció visszajelzés
Kupont legutóbb már e-mail és SMS útján küldtek, konkrétan direkt link formájában.
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
Frissült a Telekom app és Dominóhoz megszűnt a 3GB 3 napra opció? Csak 1GB 1 napra látszik...
-
zoltan6
őstag
válasz zsoltzsolt #100837 üzenetére
Ez elég fapados igy,a kapcsolatot kártyát is elvették
-
legenda
válasz zsoltzsolt #100835 üzenetére
Igen, ezek is adottak.
Egy problémát tapasztaltam - amit jeleztem is a fejlesztőnek -, az előző verzióval ellentétben, ez nem vette át a fiókban korábban regisztrált és használt bankkártyát, újra kellett rögzíteni ezt és csak azóta kínálja fel fizetésre.zoltan6:
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
senior tag
Az IPhone X-et gyönyörűen beárazták most, hogy megjött az újabb generáció, 2 éves havi 6000 Ft-os előfizetéssel drágább mint az Istyle-ban.
Sőt, a Telenor Hello Data smart csomagban hűség nélkül is olcsóbban adja mint ők.
Megint belehúztak gratula nekik.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zsoltzsolt #100844 üzenetére
Ezeken a helyeken: Link
sundayrobi: Ahogy nézem, káosz van most az árazásban, valamelyik aránytalanul drágább, a másik meg olcsóbb, biztos javítják majd.
[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
Valóban káosz van az árazásnál, legalábbis az akciós készülékek listában. Viszont, ha kiválasztok egy adott készüléket ott már a tényleges árat mutatja.
Pl.: Samsung Galaxy Note 9 + DJI Osmo Mobile 2, 152630 Ft (Mobile L + 3 Gb net csomaggal) viszont, ha rámegyek a vásárlásra ott már 281160 Ft szerepel. Pedig az első árért meg is vettem volna.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cranberries #100848 üzenetére
Annyiért sokan mások is, de úgy látom, javítgatták a legtöbb problémát.
zsoltzsolt: Jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hali!
Nincs melyik szolgáltatót válasszam topik, ezért ide, meg a Vodához írok:
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a szolgáltató, amelyikkel a legjobban járok abban az esetben, hogy sokat mozgok EU roaming területen? Nem is díjszabás meg ilyesmi a kérdés, hanem hol milyen hálózatot tudok elérni? Luxemburg, Németország és Csehország volt az úti cél az elmúlt pár hónapban, és mindenhol azt vettem észre, hogy Telenorosként hátrányban vagyok. Ahol a vodás és telekomos ismerőseimnek full 4G volt, ott nekem 2 és 3G között ugrált az úton. Városokban már jó, ott stabil 4g van nekem is ott, ahol a többieknek. Tehát ha csak ez a szempont, melyik szolgáltató az ajánlott? Van erről valami kimutatás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest