Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Jorus #8616 üzenetére

    Értem. Köszi a véleményed.

    Amúgy okkal írtam az egyszer 2-es modult. Olcsó, jelenleg megfelelő, nincs felesleges slot pazarlás (nem kell kidobálni a ramokat amikor elfogy és még kéne), hosszútávra jobban lehet tervezni és sokkal olcsóbban kijössz.(az más kérdés hogy "szegény" gyártóknak ez annyira nem jó forgalom szempontjából. Szörnyű. :P )
    64 vagy 128 bit, nem tudom megér e ennyit. Elméletileg a sávszélesség kétszeres lesz, de a gyakorlatban messze nem lesz 2x az össz teljesítmény. Tapasztalat szerint ez az érték mennyi számszerűen (nagyjából)?

    Veszel egy 2-est...kéne még, ára méég leesik: veszel egy 4-est....méég leesik...veszel 8-ast...DC meg bekaphatja. Apropó: Pl. Abit IP35. Itt azt írja max. 8Gb memória Abit
    Ez mit jelent? Max 8-as modulokat rakhatsz bele, vagy összesen max. 8 össz ramot támogat? Na nehogy már!
    És idővel...eltelik 1-2 év kiadnak újabb javítást...ez változhat? Vagy ez is közmegegyezés gyártók között: ez van ezt kell szeretni, ha többet akarsz (már pedig fogsz mivel mem. lesz a leghamarabb a legfőbb hiánycikk gépedben) vegyél új lapot....Vagy én vagyok tudatlan és olyan borzasztó nehéz megoldani a 21.sz.-ban, és olyan technológiába ütközik amit ma még nem tudnak megoldani? (lol :)) Igazából vagy 50-évre előre meg van a pontos forgatókönyv a széfben az egész ipart illetően....csak elő kell húzni amikor eljön az ideje)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák