Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz Gyuri27 #8149 üzenetére
igazad van ha húzok mé 100Mhz-t az lesz 2800 és ha a memót 667re rakom akkor lesz 7es osztó, így ha jól számolok akkor pont 800on mennének. és akkor lehetne cl4ben
kösz ez nem is jutott eszembe. már csak a sóher énem jönn el vajon a cl-ös OCZ az kis fesszel emenne e cl4 en? vagy azzal már nem érdemes kisérletezni, mert így maradok a 26ropis Ocz-nél.[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Ő az nem jelent semmit, hogy mennyi vent van a gépben mert nekem speciel 8 van(mind ugy van beállítva h a lehető legjobb szellőzés legyen) és így sem volt elég a Tracer-ekhez így kellett vennem egy OCZ aktív hűtőt rájuk, nah így már minden király lett!! Ugyanis az kell h közvetlen hűtse a ramokat valami!!
-
Gyuri27
félisten
Inkább az ocz (szvsz), de ezt neked kellett eldöntened, hogy a biztos 4 modulos cl4-t választod és fűtesz (4 modul között nem úgy áramlik a luft, ezért a pót ventit közvetlenül reá kell szerelni) vagy az ocz-t választod és harcolsz.
Az elpidás bd fűt.Hoffer: a gariról ne feledkezzünk meg. Én inkább a gyárin nyúznám.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Pubszon
veterán
Elmondom sokadjára, de sebaj.
Nekem Geil Black Dragon van, gyárilag 800 4-4-4-12 1.8v, húzva 910 4-4-4-12 2.1v.
Én csak ajánlani tudom, mert nagyon jó ramok.
Lehet mennének tovább is, de nempróbáltam, mert már nincs értelme.
Akarok venni még egy párat belőle.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Hoffer
őstag
-
pityeszka
őstag
Hali.
Corsair ramjaim vannak jelenleg 5-5-5-18 ban szaldnak 1.8V-al.
Namost a modulon is 4-4-4-12 2.1V van feltüntetve meg az everest is írja.
Érdemes így hajtani hamár ilyet vettem,2.0V esetleg nem elég neki ??Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
-
Laraxior
titán
kis sünik... dobsz rá egy nyolcas ventit,aztán jó lesz...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Pero
senior tag
a matrica nem ront egy kicit a hőátadáson? én a sima rárakósra gondoltam. neked alap 800
on mennyire melegednek?
[link]
ilyenekre gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Én ráteszem majd a matrivára, ugyse lessz tőle semmi baja,ha meg majd leveszem akkor a pasztát letörlöm róla.
mod: ha gyárilag rárakják a matricát és müködik a ram akkor egy bordával mégjobb lessz a hűtése.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pero
senior tag
ezekkel csak az a baj h 4modulnál nem férnek el. maradok max a sima bordáknál, de majd még meglátom. köszi a segítséget, meg az hasznos infókat.
-
CSorBA
őstag
Skacok, most eszembejutott, a DRAM idle timer mire jó? Illetve 2,5-3-3-6 1T ben 256 DRAM idle timer jó vagy rossz? (vszeg auto érték)
[ Szerkesztve ]
-
@Mézga@
csendes tag
halihó lenne egy kérdésem!
Jelenleg 4 Gb Rammal rendelkezem.
2vel a gépben... és még kettő a gép alatti fiókban
Nos a Gondom az.. hogy ha belerakom mindet akkor játékok alatt elkezd torzulni a hang.
Ramok, gép be lett vizsgálva mind jók.Az Op Windows XP Sp2 a gépem adatai az aláírásban.Van valaknek valami ötlete hogy mi lehet a hiba?
Asus P5K/EPU, Intel Core 2 Duo E6750, 2x2Gb Geil Black Dragon DDr2 800 Mhz ZOTAC 8800 GT DDR3 VGA - A Fórum nem szaggat , másra meg nincs időm :D
-
Bodmeister
csendes tag
Sziasztok. Ha vki nagyon unatkozna, akkor annak van egy fogadásom, hogy úgysem tud infót gyűjteni(legalábbis neten) a Matsonic MS9337C+ típusú alaplapról. Én napok óta keresek, de nem találok semmi használhatót. MS9337C típushoz már találtam némi infót memória ügyben, de a plus-os típusról képtelenség találni bármit. A gyártó honlapjával nemtudom mi történt, mert vmi zagyvaság jön be, és nemtaláltam a világhálón arról semmit, hogy megszűnt volna ez a cég. Ha vki tud segíteni akkor örülök. Mellesleg kaptam tippet már forceberg-től itt a fórumon, de ő tipp-re mondta h 400MHz-es memó jó lenne-e bele. Ha vki biztosra mondaná akkor jobban örülnék. Előre is köszi.
AsRock P4i65G, IntelPentium4(Prescott) HT 3.00GHz, Dual 2x512Mb Samsung DDR400, AtiRadeon 9600XT
-
Hoffer
őstag
válasz Bodmeister #8190 üzenetére
Esetleg ez???
[link]
És sztem tutti, h 400-as kell bele!![ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Sziasztok!
Alábbi kérdésem lenne: van 4x1GB DDR2 800 Ramom az Everest az alábbiakat írja ki:
@ 400 MHz 6-6-6-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 24-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)Most akkor ez milyen időzitésű ram ill. ha jobbat akarok akkor min milyet érdemes vennem?
Előre is köszsönöm a válaszokat -
Pubszon
veterán
Sztem ha a procihűtőtől elfelé állna úgy jó lenne, mert most is van kb 2,5 cm a ram és a TX között. De viszon ugy meg az IDE kábel lenne az utjába.
Napokon belül rendet kell rakni a gépembe, mert ez egy kábeldzsungel.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
@Mézga@
csendes tag
halihó lenne egy kérdésem!
Jelenleg 4 Gb Rammal rendelkezem.
2vel a gépben... és még kettő a gép alatti fiókban
Nos a Gondom az.. hogy ha belerakom mindet akkor játékok alatt elkezd torzulni a hang.
Ramok, gép be lett vizsgálva mind jók.Az Op Windows XP Sp2 a gépem adatai az aláírásban.
Van valaknek valami ötlete hogy mi lehet a hiba?Asus P5K/EPU, Intel Core 2 Duo E6750, 2x2Gb Geil Black Dragon DDr2 800 Mhz ZOTAC 8800 GT DDR3 VGA - A Fórum nem szaggat , másra meg nincs időm :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...