Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ne aggódj, ma én is lemaradtam róla, persze én az egésznél is nagyobb eszemnek köszönhetem, mert még riasztást is beállítottam, csak épp 15 órára. Fel is mentem izibe, de ott nem volt semmilyen link vagy egyéb, elsőre nem esett le a dolog, csak később, hogy hát helyi idő szerint 15 órától, románoknál meg 1 órával később van...
(Nekem is jól jön, mivel BD W8 Security-t használok, épp februárban jár le az előfizetésem, szóval most kapóra jönne az ingyen kulcs.)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
StSanya
senior tag
http://www.bitdefender.ro/media/html/yoda/
Ez a jó, másikkal tegnap és tegnapelőtt nem jött össze nekem se. Most már nekem is ok, épp tart a full scan... Köszi mindenkinek!
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
félisten
-
félisten
Én csak IE-t használok ilyen célokra.
(Szedtem le plusz kulcsot, ha nem sikerült a dolog, akkor írj privátba és odaadom azt, természetesen ingyen)Szerk
Látom már más is felajánlotta, akkor ezt elteszem, hátha másnak jól jöhet[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
RudyD
tag
A régió szerinti kódkiosztás kijátszása valóban elég szürke terület.
Én spec kíváncsi vagyok hogy a java alapú JAP még megy-e? Ha jók az emlékeim sf.net -ről beszerezhető és alapból német server -t enged az O.S. verzió.Amúgy ezt a jogász dönti el, de ahhoz itthon át kell esni két perelésen és a béesá holdudvarába nem vagyok bizti hogy betartozik a cég úgyhogy kis esélyes. Ha meg eljutnak oda, akkor úgyis fizikailag korlátozzák majd kicsit jobban a hozzáférést.
A torrentről besz*ottnál annyival jobb hogy legalább nem egy szétvírusozott cuccról van szó, azaz legalább "gyártói tisztaságú".
-- RudyD { B-) }
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Láncfűrész topik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Chicken Police: Into the Hive! teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.