Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz tbs #4270 üzenetére

    Már most is a Sony szenzorát használják a K-x-ben. Meg a K20D/K-7 előtt is a Sony szenzorait használták. Én nem látom, hogy bármi baj lenne/lehetne abból, hogy a Samsung nem gyárt tovább érzékelőt. Eddig is megvoltak nélküle, most is kiadtak egy új modellt nélküle, valamint a Nikon is döntő részben a Sony szenzorait használja (na meg a Sony is :D ), szóval ha valami, hát ez nem jelenthet gondot.

    Nem hiszem, hogy jó dolog ilyen dolgokat vizualizálni és kivetíteni, főleg nem nyílvános fórumokon. Minnél több fórumon felmerülnek ilyen rémhírek, annál többen fognak emiatt más rendszerbe fektetni, és a végén egy önbeteljesítő jóslat lesz. Kell ez nekünk? Nyílván a mi kis fórumunk semmit nem nyom a latba, de ha mindenhol elkezdődik az ördög falra festése és a riogatás, akkor azt akár meg is érezheti a cég :( Tehát szvsz a legrosszabb, amit tehet a Pentaxszal egy Pentaxos, ha elkezdi ezeket a rémvíziókat boncolgatni.

    Ráadásul nem látom, hogy leszálló ágban lennének, sőt. Pont most dobott a piacra két igencsak jó modellt a Pentax. A K-x az árkategóriájában szerintem egyértelműen a legtöbbet nyújtja, a K-7 meg kb. mindent hozott, amit kellett neki, jobb AF rendszert, jobb fénymérést, fejlesztett AWB-t, gyorsabb sorozatot, jobb keresőt (pedig a régi sem volt rossz), új képfeldolgozó rendszert, szóval aligha van okunk panaszra, és valahogy úgy néz ki, hogy legalábbis a vázak terén belehúzott a Pentax.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák