Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Szten Márs #2791 üzenetére

    Köszönöm. Mióta megvan a gép, furcsák a képei. Aztán ma rájöttem miért, és most megerősítetted a gyanúmat. A garancia a "hírhedt" Camera KFT-nél van. Most vigyem vissza szerintetek a gépet az Euronicsba, ahol vettem, vagy nekem kell feljuttatni a szervizbe...?
    Elég az obit elküldeni?

    Nem tartozik a tárgyhoz, de hadd írjam le, ami kikívánkozik belőlem:

    Két éve vettem egy Nikon D50-est, valószínűleg újkora óta hibás volt, de én balek csak a garanciaidő lejárta után vettem észre (Mert tavasztól jó volt, télen meg nem használtam csak a lakásban) hogy 15C alatt, és párás környezetben "fönnakad" a zár. Gondoltam nem javíttatom, úgyis akartam egy stabis obit, inkább veszek egy új gépet. Megvettem a K200D-t. Mekkora a valószínűsége annak, hogy valaki kétszer egymásután bontatlan dobozban vesz egy DSRL-t, és az hibás ..??
    Munkahelyemen évekig az irányításban dolgoztam, mint mentésirányító. Megműtöttek a porckorongsérvemmel, úgy éreztem jó a derekam, egy év rimánkodás után ősztől elengedtek kocsizni, mint mentőszakápoló. Nem vonultam három hónapot, lásd febr. 04.-i Persztegi mentőbaleset... Ennek mekkora a valószínűsége?

Új hozzászólás Aktív témák