Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz joshua7 #21894 üzenetére

    BARAM? Kicsit nehezen felszerelhető alaplap kivétel nélkül (de lehet) viszont nem takarja ki a melegedő mosfeteket, tehát elég jó kompromisszum, és masszívan tart, viszont nehezen "moddolható", ahogy néztem. A hűtő kialakítása igen jó, nem csinál nagy szélzajt "munka közben". Talpa tökéletesen tükörsima tükörpolíros nikkelezett réz, mint a mugen2-nél.
    A ventirögzítő klipsz lehetne kicsit könnyebben szerelhető, és sajnos fel-le nem igazán engedi állítani a ventit. Hűtőteljesítményével maximálisan elégedett vagyok, ár/teljesítmény/szolgáltatások mutatója is szvsz elég jó. :K Ventiből én NB XLP-t tennék rá, igaz, nekem nincs olyan, csak egy ilyen NB BSP PK-3 [link], de arról csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni...

    A BARAM teljesítménye kicsit objektívebben: [link] és a kép, az eredeti helyéről törölték: [link] Itt érdemes nézni a fogyasztás értékeket is, mivel az UD5-öm azt pontosan mérte, igaz, csak a feldolgozó magok teljesítményfelvételét, az Uncore-t nem számolta bele... (Ami ugye a teljes L3, NB, QPI, meg hasonlók)
    Vagy még ezt tudom mutatni, 24 fok körüli szoba, két 1600-as swif, max házhűtéssel: [link] (Az EVGA mérője kicsit csal a feszekkel, a VTT 1,35V volt, a ram 1,62V körül, a többi okés)
    CSak sajnos itt nem méri a lap a teljesítményfelvé

    Van amúgy egy újabb változata, amiben jócskán növelték a hőleadó felületet 7500-ról 8900-ra, és a nikkelezett talpat nyers rézre cserélték, mert szerintük az úgy jobb, ez a BARAM2010: [link]
    Nem tudom, itthon ez mennyire beszerezhető...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák