Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz MPowerPH #18510 üzenetére

    Nem is a QPI-nek lesz, hanem a procinak. Arról már számtalanszor volt szó a topicban, hogy Intel ajánlás szerint QPI/VTT ne menjen 1.34V fölé, ahogy RAM-ok sem 1.65 fölé, PLL-nek, ha jól emléxem, max. 19.6V-ot javasoltak. Az egy másik dolog, hogy melyik lap mit jelez sárgának/pirosnak, ezt is bőven kitárgyaltuk. Részemről mindenki annyit ad a cuccának, amennyit akar, csak, gondoltam, szólok, hogy nem feltétlenül egészséges agyonfeszelni egy cuccot, mert nem azonnal jelentkezik a hiba.

    Miért kéne nekiveselkednem a mondatnak? Azt írtam, amit akartam. GT480-ról láttam tesztet, ahol elverte az 5870-et (lehet, hogy más tesztekben meg majd nem fogja). Abszolút irreleváns e szempontból az ára (amit nem tudni), vagy hogy mikor adták ki. ATI drivereiről meg annyit, hogy mindegyikben meg lehet találni a hibát, főleg, ha keresi az ember. :P De tréfát félretéve: a legkülönbözőbb konfigokon és beállításokkal bukkannak elő (kivéve Heaven tesztet, ott mindig :D 9.9-től felfelé 512MB HD4870-en), és főleg, ha kevés játékkal játszol (ill. buta grafikával), véletlenszerűen is elkerülheted őket. Ettől másoknak még rengeteg bajuk van velük (főleg régebbi programokkal, v. HD5-ös szérián a W7 kurzorral). Spec személy szerint nekem sincs, mert XP-n fent van a legutolsó hibátlan a HD4xxx sorozathoz, W7-en meg tesztelem, és ha szar, akkor megy vissza a legutolsó elfogadható.
    A régebbi kocsik meg ált. mindig jobbak. :P Persze nem a ruhacserélt kis szarokra gondolok (kis "chevy" még mindig Maruti alapokon), azoknál mindegy. :) Autóknál meg nem számít a kor.

    HSM: Hát, ha választanom kéne, én E8400 mellett döntenék, LGA1156 számomra sem éri meg az árát, még ha erősebb is a Phenom II-nél a Core i3 (PH teszt) v. i5. AMD drivereivel meg szívtam annyit, hogy még ha az lenne a csúcs és a legolcsóbb, akkor is 8X meggondolnám, mielőtt olyat veszek, hiába megy vele a Ferrari (mondjuk, látszott is :((( ).

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák