Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz lugosi #4148 üzenetére

    Mivel tőlem indult az egész. Nem páváskodni, menőzni, többnek látszani szeretnék 74k-s kést 10-20 dollárért. Nekem a kés használati eszköz, és csak a márkanév miatt nem akarok sokszoros felárat fizetni, amikor ugyanazt a funkciót tölti be az olcsóbb változat is. A szalonna nem kérdez visza, hogy mivel vágom. Egyszerűen csak megtetszett a formája és gondoltam veszek egyet. Első körben az eredetire kerestem rá, hátha jó áron kapható. Árán ledöbbenve kezdtem el kutakodni kínai változat után.
    Ugyanígy voltam az Almazan késsel is. Drágálltam az árát, rendeltem kínából hasonlót 20 dollárért. Húst viszi ez is.
    Vagy a korábban említett izula/sanrenmu, tökéletesen ellátja a feladatát, tetszik is, olcsó is volt. Engem pont nem érdekel a márkanév, nem vitrinbe kell.
    Mondjuk a minimalist pont kakukktojás, mert lazán vehettem volna eredetit is, mert nem drága, de miért tettem volna, ha alin is kapható volt töredék áron. Csomag, levélbontásra használom.

    Megértem a te nézőpontodat is, amikor szarásig voltam pénzzel én is hasonló nézőpontot képviseltem mint te.
    Változtak az idők, változtak az igényeim is. Használhatóságot, praktikumot helyeztem előtérbe. Ha valami tudja olcsóbban azt, mint a drágább változata, akkor miért választanám a drágábbat? Anno ájfonos voltam, már az alsókategóriás xiaomi is megfelel (csak telefonálásra, netezésre használtam/használom a telefont)

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák