Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz t72killer #9836 üzenetére

    ugye lakható tanyák kb megfizethetetlenek
    Egy ideje nem nézem, átment pofátlanba tényleg, de közölhetsz árakat azért up to date jelleggel. Vályognál nem gáz a "lakhatatlanság", ha nem vizes, statikailag OK, akkor nagyon sok mindent saját kézzel meg lehet oldani - amely sajátkezűség egyben a műfaj sajátja is - nem szükséges kétes kultúrájú és becsületességű kőművesbrigádokra várni és harcolni velük. Plusz a napelemek korában hálózati áramszolgáltatásból kieső példányokat is be lehet vállalni, ott kevesebb a kereslet - nagyobb az esély a megszerzésre is, kevesebb elővásárlási joggal rendelkező akarja magáénak - és olcsóbb is az antielektrik mivolta miatt. Víz legyen... :D :O Meg csend, az sem árt, ha már.

    közötti számot szokott kiadni
    Ja hogy venni is kell..tiszta így már.

    egyáltalán nem véletlen, hogy víztornyokat használnak a szolgáltatók.
    Kérdés, hogy hány ember/mennyi idő után térül meg egy torony.
    Tehát egy magasan lévő tartály nyugis feltöltögetéséhez kisebb szivattyú kell kevesebb áramfelvétellel, mintha a földszintről instant kéne nyomatni a szükséges mennyiséget.
    Ezt nem tudom, de elfogadom amit írsz (némi szkepticizmussal). Ennek tükrében tényleg fontolóra veendő egy házi torony, vadászles-szerű tákolásra gondolok, az egy belátható anyagköltség és munka.

Új hozzászólás Aktív témák