Új hozzászólás Aktív témák

  • DJGABI

    addikt

    válasz UberMutant #2297 üzenetére

    Jelentem egész szép retkek lettek: [kép] mondjuk 1 hete még keresztapám is elég negatív volt, azt mondta nálunk ebben a földben nem szokott megmaradni, és valóban, nem is emlékszem hogy valaha lett volna az én életemben. Múlt heti esőzések jót tettek neki. Jó kis tapasztalat volt, bár elég mütyürészős, hát nem tudom megéri-e, olyan 15-20 tő lett leszúrva. Egyedül én eszem családban, Lidlben 200Ft szokott lenni egy csokor... hmm

    Eleinte a saláták is szépen fejlődtek, de túl sűrűn lettek elszórva, szétszedés után egy olyan 5-10 centis leveleknél megálltak a fejlődésben... Most ki lettek rakva, kíváncsi leszek megindulnak-e.

    Hétvégén kaptam nagynénémtől paradicsom palántákat, kevés volt a meglévő terület, egy 5*5-öset még ki kellett gazolni, felkapálógépezni... Viszont ezzel az öntözéssel már most tele a hócipőm. Automatizálásra valami tipp? Van hátra van slag vezetve a kertbe (esővízzel nem is tudom mennyire lennék kisegítve, legalábbis a 200 literes hordó magában biztos kevés lenne, csak tegnap este ráment vagy 3 teli kanna a 10l-esből...), nagybátyám talán ilyen spriccelőset mondott, hogy náluk az van. Melyik a jobb, az a fajta, vagy a csepegtetős? Csak a fentiek: paradicsom, saláta, meg 2 tő paprika van. Jelenleg 2 vagy 3 rövidebb slag van összetoldva, de a csatlakozásoknál már ereszt. Gondolom jobb lenne 1 hosszú cső, legalább 50 méter biztos kelleni fog. [link] Ezek az időzítők ha jól látom közvetlen a kútra/csapra mennek? Tudnátok linkelni pár cuccot ami feltétlen kell, mi az ajánlott? Gondolom reggel meg este kéne mennie. De mennyi ideig? Köszi.

    << "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Új hozzászólás Aktív témák