Új hozzászólás Aktív témák

  • alvarezlopez

    tag

    Sziasztok! Nem olyan rég kezdtem el MSFS20 al játszani egy Thrustmaster TCA társaságában. Mondanom sem kell, hogy nevetségessé váltak azok az állítások, hogy teljesen élvezhető lenne a játék egy mezei kontrollerrel.
    Nagyon szeretem, szerintem nagyon jó vétel volt.
    Viszont pár nap elteltével elkezdtem hiányát érezni néhány kezelőfelületnek. Hozzáteszem kicsi, egyszerű repülőket szeretek vezetni - nevezetesen a Cessna sétarepülőit - segítőelektronikák nélkül. Emiatt meg nagyon nagyon kéne még 2, de inkább 3 tolókar. Egy darab van a TM TCA -ba beépítve, azt használom gázadásra, az oké. De nagyon kéne mégegy trimwheelnek, mivel digitális gombbal lehetetlen finoman kezelni, flight simulator véleményem szerint még szoftveresen is borzasztóan kezeli. A másik pedig a keverék állításához.
    Mit tudnátok javasolni ezen igények kielégítésére?

    Nézegettem a GNX THQ -t, hogy relatív olcsó, kis helyen elfér és mindent tudna amire nekem szükségem van, viszont kicsit gagyinak tűnik az anyaghasználat ránézésre. Valamint kell hozzá Gladiator is mert nincs saját vezerlése. Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

    https://flightsimcontrols.com/product/gnx-thq-throttle-quadrant/

    Itt jön a másik kérdésem gondolkozok azon, hogy veszek egy VKB Gladiatort, ahhoz viszont jelenleg csak a WWII grip elérhető. Valakinek van olyanja? Ez is van annyira jó mint a Space Combat? Mert nekem gombszámban szerintem teljesen elég lenne a WWII is.
    https://flightsimcontrols.com/product/gladiator-nxt-evo-wwii-combat-edition/

Új hozzászólás Aktív témák