Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Vesa #1568 üzenetére

    Távolj álljon tőlem, hogy relativizáljam a Hori gyenge tulajdonságait, de sajnos azt kell hogy mondjam, a hal-sensoron kívül a TM t16000 és TCA bele sem különbözik ettől ...sőt, a TM kábelei vékonyabbak és itt a Hori-ban legalább vannak szabvány csatlakozók a végeken, nem ilyen nagyrészt nyákraforrasztott/ragasztott trutymák-módszer (by TM), meg talán kábel-menedzsment terén is egy fokkal feljebb léptek az ahogy-esik-úgy-szakad TM filozófiánál.

    A videón meg sztem a dead-zone-t feltolta a t. yútúber kb 20-30%-ra, mert olyan nincs hogy 1/3 semmi, onnan meg teljesen leköveti a joy-kitérés mértékét a sim-jel intenzitása, lévén egy ideig semmi jel, majd lineárisan követi a kéz kitérést a roll mértéke. Így azt gondolom a videó készítőjének személyét illetően vagy egy clickbaiterrel vagy csak egy simán full-kezdővel van dolgunk. (bár a falon pihenő sim-kegészítékből ítélve, feltehetőleg az előbbi)

    Miközben írtam a fentieket, mondom ránézek erre a Hori-ra és basszus, megkövetem magam, ezt tényleg ennyire sz*r: pl
    ez a vidi is csodásan prezentálja, hogy semmi dead-zone állítási vagy kivagyiskodás nincs a korábbi, általam kritizált videóban: ez ilyen; így viszont ez a Hori Hotas nem más, mint egy kukába való ip.hulladék.
    Mondjuk már gyanús volt az is, hogy alig van róla valós teszt(az is észkombat), max ilyen unboxing marhaságok.

    A belével kapcsolatos jellemzők viszont sajnos igazak a TM-rel összevetve. (legalábbis a vizuális benyomások tekintetében, mert lehet hogy vastagabb, meg csatis a Hori kábelezése, de ki tudja -a fentiekben látottak fényében- lehet hogy ropi módjára törős merev aynag a kábel/gimbal vagy biológiailag lebomlik... mondjuk 2 hét alatt :DDD )

    De egyébként kár érte, jó potikkal/minőségbiztosítással egész jó kis ergonómiával bíró alternatíva lehetne.

    Itt ebben az egyébként a Hori-t lelkesen támogató tuber videójában is látszik ez a kritikán aluli poti-érzékenység.
    Létezhet, hogy az Ace Combat 7 irányítása ennyire ótvar, gombra/kontr-re optimalizált?

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák