Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz vargalex #93196 üzenetére

    Ha mindenkinek ugyanaz a fejhallgató tetszene, nem volna szükség erre a fórumra. OneOdiora rákeresel, itt is van elég infó. Többségnek bejön a mély kiemelése (vsz. pont azért rendelte), de akad akinek meg nem.
    Kínából szerintem most is megéri ezeket a fejhallgatókat rendelni. Superluxok lennének egy ligában vele, pl. a simán összehasonlíthatóak egy 681 EVO-val. Mély hangokban pariban van vele, minden másban helyben veri úgy, mint más nekifutásból. Ráadásul az EVO ára is felment kb. 13ezerre az elmúlt pár héten.

    Más kérdés, ha hazai rendeléssel nézünk rá. Azzal már veri rendesen a 20ezret egy Pro-50-es ára, azért most kapsz használt MDR-1A-t (kettővel ez előtt linkeltem), ami klasszisokkal jobb vétel, még használtan is. Sőt, 20ezerért újban is inkább egy Pioneer MS5T. De 1 éve egy Pro-50 25-30$ volt Aliról, az MS5T meg 15ezer+posta HUF.

    Te helyzeted speckó, hogy fizeti a cég, de 14ezerből azért nem kell elvárni egy fejhallgatótól, hogy "kihalljad" a 100 tagú cigányzenekarból a 3. sorban az 5. cimballmos hány méterre áll a 4.-től.
    Lesz viszont egy kényelmes mindenes fejesed.

    Szerk.: Mindenki megtalálja ezt a fake OneOdio-s videót. Szerintem egy hibásat kaphatott, azóta már egy csomó videójában szerepel valamelyik termékük. Kínai fejhallgatót egyébként is hülyeség hamisítani. Egy Sonynál, vagy egy Sennheisernél sokkal valószínűbb, azon leglább lenne hasznonkulcs. Nincs értelme "gagyi" kínait még gagyibbra hamisítani.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák