Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz stefi81 #92462 üzenetére

    Lényegesen nem rosszabb, mint az átlag mainstream zenék. Egyrészt amiatt is lehet torzitas, hogy eléggé loudnesses a felvétel, de windows-ból is jöhet jó része a problémádnak. Gondolom mindenhol sima win audion keresztül hallottad a dalt, az meg akkor is eléggé belenyul a dolgokba, ha mindent kikapcsolsz, plusz sok torzitast is ad a hallottakhoz.

    Peace Apo-ba kivancsisagbol belenéztem, ha Off-ra teszem a kapcsolót, szinte folyamatosan pirosba fut a peak value meter, jelen van a clippelésből fakadó torzitas. Mondjuk ezen a részén elvileg azzal is lehet javitani hogy max 70-80% hangerőt hasznalsz windowsban. Már csak azért is javasolt, mivel szinte minden clippel valamennyire, ha maxon van a win hangerő. Win audio esetén elkerülendő az a gyakorlat, hogy legyen maxon a win hangerő és csak az erősitő potijával szabályozzuk a hangerőt.

    Ezt érdemes átböngészni. hasznos beallitas windows-on való zenehallgatáshoz, tisztán hallható a javulás. Ugyebár hiába van wasapi, ha az ember radiot akar hallgatni, meg youtube megy háttérben, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák