Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz Kobe #92195 üzenetére

    A párna cserét X2HR-nél azért nem fogod tudni simán megtenni, mert az a 4 pöcök, amibe kapaszkodik a gyári párna műanyag gyűrűje, az nyomni fogja az utángyártott párnát, ergo a füled. Kell hozzá az eredeti párna gyűrűje, vagy valami kókány távtartó. Szóval vagy a gyári párnát szeded szét hozzá, hogy a gyűrűre rakd fel az új párnát, vagy a 4 pöcköt szeded/töröd le. Ez volt 1.
    2. X2HR műanyag kerete vastagabb, mint a kagyló, emiatt, ha a gyűrűre akarod a BW párnát rendelni, arra nem tökéletesen fog passzolni az erre ajánlott. ITT láthatod, mekkora a gyári, és az "elvileg" rá való BW párna közötti méret különbség. Szóval elvileg jobb választás lenne a round XL, de a gyakorlatban ezt megerősíteni nem tudom, mert azért nem nincs annyi pénzem lóvéra, hogy "puszira" még azt is rendeljek mostanában. Elvileg a kisebb, round-ot is rá tudom majd erőszakolni, fél cm a különbség talán, de a gyári párna még bírja, addig nem szedem szét, amíg nem muszály. Hangminőséget egyébként nem ront, próbálgattam "odahelyezés módszerével" :U

    Fejpánt szorítása mindegyik fejhallgatómon csökkent idővel. Az X2HR-t 2019. novembere óta nyúzom. Eleinte nagyon szorított, a fülem előtti részen fájt is az arcom kb. fél óra után. Én fel raktam egy éjszakára enyhén szétfeszítve, azóta jó nekem, de nem is lötyögős. Inkább az lesz előbb-utóbb probléma, hogy a "glória" mindkét részének a tövében a csavarok el kezdenek kilazulni szép lassan, és majd lötyögnek a végén a kagylók. Akkor kell szétszedni, és meghúzni a csavarokat. Enyém még messze van a szétszedéstől, de egyik oldalon már nem tökéletese, picit lehet már mozgatni.

    #92192fredczg: AKG Y50 fülpárna

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák