Új hozzászólás Aktív témák

  • ngergo0831

    csendes tag

    Sziasztok!
    Most vettem egy Sony MDR1AM2-t, egy Beyer DT 770 PRO 80 Ohm mellé (helyett?).
    A forrás egy Sound Blaster Play! 3, tudom, selejt, de egyelőre nem találtam mást. Volt egy X-Fi HD is, de valahogy elvesztek vele a mélyek. Egy Fiio E10K a következő terv, de majd kiderül mit találok itt.
    A Beyert is itteni ajánlások alapján vettem közel 1 éve, és a Sony-t is írta valaki (igaz az A1-volt), ezért bepróbáltam.

    Röviden a Beyer egészen tetszett nekem, viszont mondhatni kevés volt a basszussa. Windowsban 80Hz-en kapott 6dB-t, illetve EQ-val még játszadoztam 50-150 hz között egy kicsit. Így igazán robosztus basszusa volt, viszont elveszítette a többi sávot. Valahogy mégis megszoktam, talán ez a jó szó, és szerettem a brummogása miatt.

    A Sony-nál az első dolog ami feltűnt. hogy nagyon hasonló szintet hozott basszusban, (ugyanezekkel a beállításokkal), viszont megjelentek a közép és magas hangok is. Mondhatni sokkal jobb lett az összkép. Ami hátrány, hogy nagyon kis könnyű fejhallgató, a Beyer szerintem majd' 2x nehezebb, és nekem egy kissé minőségibbnek is tűnik, úgy mindenhogy.
    A párna szintén a Beyer felé húz, mind kényelem, mind szigetelés, mind tér kategóriában.

    Nagyon nagy ugrás, hogy 80 helyett ez csak 16 ohm... Amíg a 80 ohm kvázi elnyelte a SB sistergő alapzaját, ennél sajnos ez nagyon erősen megvan.
    Egyre sürgősebb lett az a DAC beszerzés.. :D

    Egyelőre még nem tudom melyik megy, és melyik marad, kicsit tesztelgetem őket. :F

Új hozzászólás Aktív témák