Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz nbencee #88774 üzenetére

    Megelőzve egy kicsit a leendő válaszadót. Az OneOdio Pro50-el nagyjából ugyanaz a helyzet, mint az Omnitronic SHP600-al, hogy a saját kategóriájában 2-3X dárább fejhallgatóval is felveszi a versenyt. Mármint a hangja. Ezen felül pedig "jár" a fejhallgatóhoz egy extrém kényelmes párna. De azért nem egy non plus ultra, rendesen meghajtva egy magasabb kategóriás fejes lepipálja, nálam pl. egy MDR-1A vette át a helyét. (Az OneOdio párnája maradt, egy rádiós Sonyra került, azzal TV-zem).

    A X2HR-el meg az a szitu, hogy ha alapban a mély orientált fejhallgatókat szereted, akkor az egy NYITOTTBAN nagyon jó választás (én nem találtam magamnak jobbat még), de ez nem jelenti, hogy 100%-ig tökéletes. Magasak első körben nem annyira tiszták, mint pl. egy Audio-Technikánál, de normálisabb DAC-al sokat lehet rajta segíteni. Ja, és sokat kell járatni. Nekem hónapokig nyomta az arcom is, mire fogtam, és egy éjszaka felraktam enyhén szétfeszítve (fejméretem +1-2cm), és azóta jó. Viszont miután "megszenvedtem a szépségért", nálam gyakorlatilag referencia lett. Nyáron előny a textil párna. Egyelőre az X2HR tuti marad, max mellé keresek mást. Inkább DAC/AMP-ban lépnék feljebb (Loxjie D30?)

    Bár hülyeség összehasonlítani a kettőt, de egyébként a Fidelioban jóval szofisztikáltabb bass van jelen. Nyitotthoz képest inkább sok, érzed, hogy ott van, de nem tolakodó, nem szaggatja a dobhártyádat.

    #88773Pszihonaranc: +1 a CAL! mellé.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák