Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz szakibá... #86683 üzenetére

    Akkor [ez] úgy hülyeség ahogy van? Lehet nem jól fogalmaztam meg, amit csináltam, de ezen a linken lévő leírást követtem. Egyébként nekem jobban tetszik a gyári hangja a fejhallgatóimnak, mindenféle EQ nélkül, csak tényleg kíváncsi vagyok, mi ez a nagy auto EQ őrület (meg általában véve az EQ őrület). Én a lehető "legnyersebb" hangot szeretném visszakapni a fejhallgatóimtól, ha nem tetszik a hang, akkor vagy megszokom - azaz adok időt az agyamnak, pl. mid-treble kiemelt fejhallgató után egy melegebb hangzásúnak -, vagy alapból nem veszem meg a fejhallgatót, mert tudom, hogy nem azt a hangot keresem).

    Nem veszekedni szeretnék, csupán a kíváncsiság hajt, és szeretném bővíteni a tudásomat, és a megértésemet a témakörrel kapcsolatban (természetesen csak a saját szintemen). Kizártnak tartom, hogy a drága, prémium fejhallgatók rosszak out of the box (és Amir kb. ezt állította az LCD-X-ről), a büdös életben nem állnék neki EQ-zni egy olyan fejhallgatót (a sajátjaimat is csak kíváncsiságból kezdtem el, 5 percig bírtam, aztán Equalizer APO uninstall). Jók úgy, ahogy vannak, az árkategóriájukban mindenképp :).

    [ Szerkesztve ]

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák