Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz #56474624 #83773 üzenetére

    Nezd, akkor maradjunk annyiba hogy en nem verbeli hifis vagyok, hanem olyan ember aki szereti a minoseget epp ugy hifiben mint butorokban, monitorban , muzliben , ruhaban meg funyiroban. Nekem semmi gondom azzal, ha valaki (jelenleg Te) mindent alarendel egyetlen tulajdonsagnak es mindemt megbocsajt egyetlen elony miatt, en egy osszkepet vasarolok nem egy hangot. A Te peldadban a "verbeli hifis" mar semmiben nem kulonbozik attol aki "verbeli vallasos" , ha igy nezzuk en nem is szeretnek ebbe a csoportba tartozni. Megvan a lehetosegem es megvan az igenyem is arra, hogy az altalanosan elerheto kategoria felett vasaroljak, de nem fogok megvenni egy olyan cipot ami tuti soha nem azik be, ha kozben meg sem kozeliti az izlesemet hanem keresek olyan cipot ami nem azik be es tetszik is. Te a leheto legprecizebb hangra vagysz en meg a leheto legjobb minosegre es nem a leheto legjobb hangminosegre. Olyan fejhallgatot akarok ami amellett, hogy jol szol, kenyelmes, szep, izlesesen van talalva. Nekem szamit a doboza is, a fejhallgato doboza is egy indikatora annak, hogy mit szeretne eladni a gyarto. Sajnalom azt, aki ezt nem erzi.

    Tipikusan olyan mint a nok. Senki sem csinos de buta es senki sem okos de ronda not szeretne maga melle, mindenki okos ES szep not szeretne. Ez a Stax fules az okos de ronda no es ha valaki ezzel megelgszik azzal az egvilagon semmi gond, csak ne Te nezd le azokat akik ennel tobbre vagynak...
    Az pedig, hogy annyi funkcioja van hogy szoljon es ennyi, az egyszeruen csak nem igaz. Egy etkezoasztalnak sem csak annyi funkcioja van, hogy megratja a tanyert, egy lampanak sem csak annyi funkcioja van, hogy fenyt ad es egy csapnak sem csak annyi funkcioja van, hogy folyik belole a viz. Az etkezoasztalod meg fog hatarozni egy komplett helyseget. A legtobb (foleg atlag feletti) termek igenis komoly esztetikai ertekkel bir, akkor is ha te ezt ignoralod. Ha nem erzed az esztetikai kulonbseget egy IKEA forgoszek es egy Herman Miller kozott azt nem azt jelenti , hogy nincs. Az csak azt jelenti, hogy Te nem latod.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák