Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz fericske #83538 üzenetére

    "Amúgy te a huf 300ezres fizetésedből elköltenél vakon 60-70ezret egy cuccra, aztán mégennyit vakon egy másik cuccra, hogy hátha attól jobb lesz az első cucc?"

    Nem feltétlenül, de egyrészt elfogadom, hogy van aki igen, másrészt pedig azt értem, hogy százalékosan 300k-ból 60 az ugyan annyi mint 6M-ből 1,5M , de szerintem az egy kisebb kiadás. Ha havi 3kilóbol kell megélnem akkor nagyonis érezhető ha abból 60at fejesre költök, 20k usdnél ez már egyáltalán nem annyira érezhető , hiába ugyan annyi százalékosan.

    "Egyébként igen korrekt és akár basshead mélyeket is tudnak nyitott fejhallgatók is, ráadásul épp az Audeze LCD széria jó példa erre.
    Miután jónéhány fejhallgatóval volt már dolgom, két dolgot nem osztok az általánosításokkal.
    Az egyik, hogy zárt fejesnek nem lehet jó tere, a másik, hogy nyitott fejesnek nem lehet masszív, fogtömés lazító basszusa."

    Ezt pedig teljes mértékben elfogadom neked, lényegesen (de lényegesen) nagyobb tapasztalattal rendelkezel nálam ebben a témában. Inkább akkor mondjuk úgy, hogy nekem a nyitott fejesek amiket birtoklok + amiket már hallottam nem adták azt a fajta mélyet amire vágyok. LCD-t még sosem hallottam egyébként, de ha ilyen magasságban tervezek majd venni valamit, biztos, hogy meghallgatom őket. A planárban nagyon hiszek.

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák