Új hozzászólás Aktív témák

  • bulbaa

    tag

    Sziasztok!

    Új fejhallgató vásárlása előtt állok.
    A jelenlegi Superlux 681B minőségével/karakterével alapvetően elégedett vagyok, de az elmúlt kb 10 év alatt a párnája annyira megzömült, hogy erőteljesen nyomja a fülkagylóm 1-1 csontját, már pár perc hordás után fájdalmat okozva.
    A napokban sikerült megismerkednem egy Jabra Evolve 65-tel. Nekem sokkal kényelmesebb (még az újkori Superluxnál is) és hangminőségre -erősen szubjektíven!- kb egy szinten vagy minimálisan alatta van a Superlux-nak.
    Szóval amit keresek: egy a Superlux-szal azonos de inkább jobb hangminőségű, de Jabrához hasonló méretű, kialakítású on ear (supraaural) füles, lehetőleg nem túl drágán.
    Otthon lenne használva, zenére (vegyesfelvágott) és játékra (autóverseny és lövölde).
    Egy Asus Xonar DGX hajtaná meg. Jó lenne ha a kagylók legalább kismértékben forgathatók lennének. Online, külföldi rendelés és használt is szóba jöhet akár. 20-25K-nál nem költenék rá többet, csak tényleg nagyon bomba a cucc, de ha olcsóbb annak is örülök.

    Amit eddig találtam: AKG Y50 (használtan) Klipsch R6 on ear, Yamaha HPH-150WH, Alpha Audio HP five. A Beyerdynamic DT235 hogy viszonyul ezekhez? Láttam a listában, de használtan is csak nehezen kapni.
    Ezek közül, ezeken felül mit ajánlotok?
    Köszönöm előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák