Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz ΞΔGLΞ #75867 üzenetére

    Azt hiszed én nem tudom, hogy milyen cuccok léteznek efellett? Van utopia, HS 800S, Beyerdynamic, Stax, Audiotechnika és társaik.

    Persze egy vagyont el lehet költeni, és sokszor egy milliós fejes csak néhány műfajban jó (pl Jazz, klasszikus), másban pocsék (pl.: rock), vagy fordítva.

    Én tudatosan döntöttem emellett, sok mindent olvastam, itt egy vélemény:

    The Senn's are good with everything. Other headphones may be better for certain types of music, at least for a short time, but that same quality might make them more fatiguing in the long run, or worse with some other genre of music.

    For their price range, nothing else pleases as many people with as many different types of music imo.

    Turquoise_HexagonSun
    28 points
    ·
    3 years ago
    TL;DR Jack of all trades, master of none. [link]

    Mivel az én zenei ízlésem szereteágazó, és nincs kedvem milliókat elkölteni, nekem ez pont jó lesz hogy mindenhez jó. A Magni pedig szerintem jól passzol hozzá, amiket összeolvastam. És reális ára van.

    Gianni85: a hangkártyám nem STX, hanem ST, jobb mint az STX mert van benne órajelgenerátor, hogy az mi, ne kérdezd, de jobb egy picit mint az STX (a csatlakozó viszont régifajta), a STX2 viszont jobb mint az ST. Nagyon lefitymáljátok, azt mondjátok hogy mindenféle noname garázscég DAC-ja jobb ettől, meg hogy interferál a gép alkatrészeivel, hát én zéró interferenciát hallok és a fórumában se panaszkodnak erre (hisz le van árnyékolva), illetve nyílván egy kis spéci garázscégben ahol jó esetben van 3 mérnök, majd nyílván jobbat üt össze mint a több milliárd dolláros árbevételű Asus. Nem is beszélve a driverekről, amikhez programozók kellenek, meg különleges szakemberek.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák