Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    válasz Darko_addict #73453 üzenetére

    Gondoltam írok egy kis visszajelzést, hátha mást is érinteni fog majd. Euronics-ba mentem, ahol honlap szerint volt készleten JVC HA-MR60X és JVC HA-RX900 is. Elsőben vonzott a marketing, a másodikban az abszolúte pozitív vélemények. Kipróbálni persze nem lehetett, de amúgy is csak az MR60X volt raktáron. Megkaptam kedvezményes online áron, ezért elhoztam azt. Úgy voltam vele, hogy ha nem jön be, visszaviszem, lerendeljük a másikat, és annak az árába ezt beszámolják (9600,- vs 18.000,-) - ami kérdeztem és működik is.

    Elsőre tök pozitív élmény volt. Telefonon vacakul szól, de külső hangkártyára kötve (már kiegyensúlyozva a hangkártya negatív tulajdonságait EQ-val) meglepően jót dobbant. "Klubzenére" élvezetes, akusztikusra/vokálra kevésbé. Most bejáratom, finomhangolom az EQ-ját direkt erre a fejesre szabva (Equalizer APO 1.2) és reménykedem, hogy a végére mindenfélre stílusú zenét lehet majd vele élvezni.

    Most úgy gondolom, hogy nem viszem vissza, megtartom, de szörnyen kíváncsi vagyok, hogy szólhat az RX900 megannyi pozitív leírás, teszt, értékelés után! :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák