Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz korpicschess #71990 üzenetére

    Feltétlen próbáld ki a filléres textilbőrt, rengeteget számít hangban hiába olcsó.
    A kényelmet nekem az elején be kellett áldozni. Shure nagyon tudja, volt már az én fejemen is valamelyik 100k alatti, (sajnos pontos típusra már nem emlékszem) de álomszép hangja volt.
    Csak az én ismeretségi körömben az a közvélekedés terjedt el, hogy a Shure nagyon nem bírja a kiképzést (szállítás, aktív használat és pánt meg egyebek törtek, aztán multieffekt max hangerő+gitár aktív elektronika max hangerő véletlen együttállásának elviselése, szóval elhullottak a Shure-ok a környezetemben nem egy embernél sajnos, drága AKG-k is szintén próbatermek tetemei)
    Nem mertem ilyen „műszer”-t venni. Otthoni zenehallgatáshoz viszont majdnem biztos, hogy Shure fejhallgatót vennék az eddig hallottak alapján.
    Mondjuk planart még nem hallottam. Annyira egyik ismerősöm sincs tele. Sokszor olvastam, hogy régi planart kell venni inkább használtan, mert eldobod az agyad. Hát én rákerestem arra is, amikor az ATH-t vettem, de én csak oroszt találtam ilyen negyven körül. Ahhoz én meg nagyon csóró vagyok, hogy látatlanban, külföldről rendeljek valami 100 éves orosz cuccot negyvenért. Egyébként sem bízom az orosz minőségben. Lehet, hogy van jó, de hiszem, ha hallom.
    Meg benne volt az is, hogy olvastam olyat is, hogy a planar sem garancia semmire, attól még, hogy planar lehet vacak is. Elengedtem.
    Lett ez a dj monitor, hogy a hangerőt tutira bírja. Tipikus száraz monitor hangkép. Mélyben a többinél erősebb, nem maszatolja a mélyet akkor sem , amikor hangos és emiatt ez passzol a legjobban a hangszerhez. Nem bántam meg, csak ha most ránézek az árát azért már sajnálom. Azt gondolom ennyiért már használhatnának olyan műbőrt is, ami nem foszlik szét. Nekem nagy csalódás, hogy ilyen vacak.
    Relatíve rövid idő alatt teljesen lebüntettem. Úgy, hogy közben még vigyáztam is rá.

    Nem értem miért nem lehet olyan műbőrt használni manapság, mint régen. A vasúti kocsik ülései '80-as évek? Megvan? 100 év alatt se lehetett tönkretenni. Fejhallgatónál most az a 10cm széles anyag miért nem mindegy miből van? Azzal a szabásmintával, ami kiad egy pántot lenne vagy 100Ft alapanyag árkülönbség és még mindig megmaradna a "hova tovább" a prémium kategóriának. Az lehetne valódi bőrből. Legyen műbőr mit bánom én, csak legalább legyen tartós.

Új hozzászólás Aktív témák