Új hozzászólás Aktív témák

  • dave118

    senior tag

    válasz freelanced #71009 üzenetére

    Nekem a BT verzió van, nem hallottam még a normál vezetékes verziót. Korrekt anyagminőség, nem nyeklik-nyaklik, nem nyikorog. Kicsit mély-hiányos szerintem, de vezetékkel használva természetesen szebb hangokat produkál, egyébként nagyon jól izolál és extra kényelmes. Az itt megjelent képekkel ellentétben viszont elég krumpli, a hosszú haj és a jó szögből fényképezés megtette hatását, szemből totál más a helyzet, cserébe hozzá sem ér a fülemhez és órákon át viselhető.

    Én 30k alatt jutottam hozzá magyar forrásból, nem tudom mennyire érte meg, a cserélhető vezeték és a vezeték nélküli mód talán nem ér meg 2x árat, viszont tudsz hívást fogadni, zenét léptetni/hangosítani stb. Ezt mérlegelje mindenki magának.

    "Both headphones have 40mm driver units, however the MS7BT’S have their own amplifier to drive these units so in theory should offer different sound characteristics."
    Ezt sajnos nem volt alkalmam még tesztelni. Valahol összehasonlítom majd a sima se-ms5t-vel.

    "Audofil" hangzást nem érdemes várni (főleg, hogy zárt), de szoktam vele otthoni körülmények közt is zenét hallgatni, szerintem nincs szégyenkezni valója.

    [ Szerkesztve ]

    ... Ami ami, az az.

Új hozzászólás Aktív témák