Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz alphamooncam #68395 üzenetére

    Nem tudom, nem értek a lovakhoz, csak keveseltem a fejeséhez képest. A lehető legjobb felvételi hangot szeretném, ha már így belenyúlok a zsebembe.

    NandorHUN Ez az oka annak is, hogy "tákolni" nem szeretnék. Ha külön mikrofont kell vennem, akkor külön miki lesz, saját álványon, nem a fejesre ráherkelve "valahogy". Bár maga a megoldás nem állna messze tőlem, de ennyi pénzért ne.

    Amúgy nagyjából azt is írtam igénynek, amit mondasz, CA, nyitott, stb. A mikrofon kavar be, ami kényelmi/esztétikai funkció. Fejesen könnyebb, mint állványon. De voltam én már úgy is, nem ilyedek meg tőle.

    HD600+ azért macerás, mert már kívül esik a keretemen és nincs rajtuk rendes mikrofon. 100k fölé szvsz már azért se éri meg mennem, mert akkor már a Xonar-t is cserélni kéne valami jobb forrásra.

    Samtya: Ezt is vágom, de ami nincs, az nincs. Szegény ember vízzel főz, de ha még víz sincs? Nehezemre esik komolyan venni egy gyártót, ami a terméke tech.spec. részét elintézi 5 sorban, amihez 5-10 oldalas semmit mondó marketing-brosúrán kell átgörgetni.

    Mindenesetre köszönöm az információkat, igyekszem asszimilálni és mérlegelni a lehetőségeket.

    Ha mindenképp külön fejes és miki, akkor az AKG K701-esről mi a vélemény? Esetleg valami más 50-60k-ig? (Hogy maradjon mikire) :R

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák