Új hozzászólás Aktív témák

  • Murlo

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nyitott, circumaural fülest tervezek beszerezni.
    40-50e ft-ot szánok rá.
    Zenehalgatásra(főleg hangszeres zene, pop, rock, jazz) és játékra (jó hangpozicionálás) lenne.
    Bár igen csekélyek a tapasztalataim, úgy gondolom a kiegyenlített hangzás áll hozzám a legközelebb.Esetleg segít: tudom alsóbb kategória és zárt, de az elmúlt 14 évben használt hd202pro -nak alapvetően tetszett a hangzása, valami hasonló karakterisztikát képzelek el, csak magasabb szinten. Próbáltam még hyperx cloudot, eléggé bejött, de sok volt picit nekem a basszus. Adh-ad900x: volt szerencsém ismerősnél kipróbálni..na ez nagyon tetszett, tudom ez már egy másik kategória, de hátha ő jobban leírja mi az amire vágyom, mint én magam :)
    Számítógép-el lenne használva 95%-ban, ritkán esetleg telefonról(de nem kritérium)
    Az alaplapi hangon kívül, van egy EST Dr.Dac prime amit tudnék erre a célra használni, erről is szívesen venném a véleményeket, esetleg mit kéne még beszerezni...
    Szeretném újonnan megvásárolni, de meggyőzhető vagyok a használtról is.
    Sokat lenne használva, legyen kényelmes és tartós darab.

    Egy ideje már olvasgatok a dologról, többek közt itt(köszönet) és alakulgatott egy lista amiket ha módomban lesz, kipróbálok. Ezekről kérnék véleményt(nyugodtan jöhet szubjektív, sőt) illetve javaslatot a lista bővítésére-kurtítására.

    DT 770 pro - Itt a különböző típusokkal vagyok bajban, nem tudom mit tudnék "meghajtani"
    DT 990 pro - mint fentebb
    AKG 612 pro
    Ad700x - ez kicsit felette van a keretnek, ő a fentebb írt, 900x-el történt szerelmem miatt került be. Nem tudom mit várhatok tőle hozzá képest.
    SRH 840

    köszi

Új hozzászólás Aktív témák