Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Denon D7200

    1. "Anyagminőség": Egy szavam sem lehet, minden egyes darabja minőségetsugároz. Minden jól kidolgozott, szépen szerelt, jó a tervezés, a kábel minősége is prémium. A márnák lehetnének puhák, de ennyi. (Jó, az enyémnek vetemedett a pántja és ott be van tekerve cellux-szal, amit még nem mertem felnyitni, de az valószínű nem a denon hibája, hanem az előző tulajé... :DDD)
    2. Hang: Nem bocsájtkoznék részletesebb jellemzéksekbe. Mostanában a 840-et hallgattam, ami szerintem csak moderált hangerőn szól jól, afölött szétesik, hogy torzít e vagy mit csinál azt nem tudom, de nem szabad feltekerni a hangot. És most itt a denon... A jól megszokott hangerőn unalmas, sótlan, meh volt, szóval kénytelen voltam elkezdeni feltekerni, na úgy már sokkal jobban tetszett. Nem csak nem esik szét a hang, de szerintem élvezetesebb lesz.
    Nincsenek zavaró kiemelései, csupán mélykiemelése van, ami egy kicsit lehetne kevesebb, hogy az ízlésemnek megfeleljen. Viszont meg kell hagyni, többször is lenyűgözött a mélye. :K Igazi egészséges basshead fejes.

    Viszont érdekes. Megérkezett, elkezdtem hallgatni, de nem dobtam tőle hanyatt magam és még most se vagyok igazán elragadtatva, nem szórakoztat ezzel a fejessel eléggé a zene (mármint a legtöbb zeném), pedig a hangja is teljesen jó, ám úgy tűnik ez még nem az, amit én keresek. :N Az is lehet, hogy csak nem passzol a CompositeAmp-hoz, de azt meg nem váltom le egy darabig.

    Mondanám, hogy lecserélem egy E-MU Teak-re, de most itt a tavasz, kell egy rendes bicikli... :DDD Ennek ellenére a Teak a cél, de míg megvan még összehallgatom egy X00-lal. :K

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák