Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    Engedve a privátok nyomásának... :DDD Hifiman HE-400 (nem hivatalos jelölés szerint rev. 3.5)

    Forrás: AIM SC8000-->Qed Performance Coax-->Audiolab M-DAC-->Sommer Epilogue XLR-->Violectric V100
    Lejátszó: PlayPcmWin

    Jelenleg 4 féle változat létezik belőle.
    Rev. 1: Nagyon sötét hang, erősen közép és magas hiányos.
    Rev. 2: Javított közép és magas tartomány.
    Rev. 3: Itt valamit nagyon elnéztek, gyilkos magasak jellemzőek rá. Annyira felháborodott a nép, hogy még visszahívás is volt, ingyen cserélte (cseréli) a Hifiman. Könnyű felismerni, a párna mögött a rács sárgás színű.
    Rev. 3.5: Erősen Rev. 2 szerű hang. Egyesek szerint ugyanaz, mások szerint pici különbség azért akad. A rács fehér, picit áttetsző.
    Ebből egyértelmű szerintem, hogy a Rev. 1 és 3 kerülendő.

    Egy egyszerű szütyőn és a hathármas átalakítón kívül nem jár hozzá semmi. Nincs csilivili, párnázott doboz, tartalék párnák, használati útmutató.
    Kék, kék, kék... Élőben azért jobban fest, mint a képeken, ha nem lenne még fényes is, akkor talán tetszene.
    A kábel Canare L-4E5AT. Kicsit merev, összevissza tekeredik állandóan, de úgyis cserélve lesz.
    Nem túl kényelmes, jó nehéz, a pántba is kerülhetett volna picivel több tömés. Azért elvagyok benne nagyobb szenvedés nélkül. :)

    Érdekes karakter, az már biztos. Nem adta magát elsőre, nagyon sötétnek éreztem. Mondjuk a Beyerekhez szokott fülemmel ez nem meglepő. Na de miután megszoktam... Ó, köszönöm a kínaiaknak, hogy ilyen "olcsón" is adnak planárt. :R Gyors, de nagyon. Mióta eladtam a T1-et hiányzott a gyorsaság. :C Egészen mélyről (szerintem valahol 15 Hz-nél kezd picit lekonyulni) képes megszólaltatni a zenéket, egy-egy durvább számmal az agykiszívó planár hatás is előjön. :D Egészen a közép tetejéig lineáris, ott van egy csúcs, ettől lesz az érdekes karaktere, ami nem biztos, hogy mindenkinek bejön. Olvastam panaszokat a magasakra, ez elég meglepő. Még véletlenül se sziszeg vagy hasonlók, mindössze annyiról van szó, hogy egy fos magasakkal megáldott szám elég kellemetlenül, furcsán tud megszólalni. Nem kell ilyeneket hallgatni (tudom, mondani könnyű) és nincs gond. Nem hiszem, hogy ez a fejhallgató hibája lenne... A felbontása természetesen megvan, egészen kitűnő, semmi okom panaszra. A tere széles, de nem elég mély, ennél azért hallottam már jobbat is. Teljesen nyitott, többszemélyes zenehallgatásra alkalmas. Vettem rá szövet párnákat, de még nem volt kedvem kipróbálni, hogy milyen változást okoznak.

    Folyt. köv. ha már teljesen kiismertem teljesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák