Új hozzászólás Aktív témák

  • sentry0

    tag

    1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
    Csak otthon

    2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
    Zenehallgatás és film. Elég széles a zenei ízlésem, inkább azt mondom mit nem hallgatok :DDD rockot és jazzt nem nagyon. Többnyire vagy komoly zenét, filmzenét vagy valamilyen elektronikus stílust, de nem részletezném jobban.

    3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
    nagyon max 18-20k

    4.) Új vagy használt?
    Leginkább új.

    5.) Circumaural vagy supraaural?
    Inkább circumaural

    6.) Zárt vagy nyitott?
    Tudom, hogy nagyon nem mindegy. De most egy félig nyitott van (Superlux 668B ami kurva kényelmetlen már manapság, és szeretnék valami "jobbat" és kényelmesebbet. Hangzása nekem tetszik. Azzal nincs bajom. De mivel számomra a hangzás is fontos a kényelem mellett (bár szerintem a 668B az egyik legkényelmetlenebb a két ponton való feltámaszkodása miatt), így talán inkább nyitott. De pl a AKG K92 vagy K72 nagyon tetszik, mindenki dicséri a hangzását is, az pedig zárt.

    7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
    A nagyon sok magas vagy a nagyon sok mély zavar. Az a baj komolyabb fejhallgatót rég próbáltam, így nem tudom mondani semmilyen ami legalább valami ismert referenciapontot adhatna nektek. Szóval ilyen ultrasupermagabass kiemelésre nem vágyom. De szeretném a mélyeket pontosan hallani, ha egy dob van egy számban. Szeretném érezni is, és nem azt hallani mintha 5km valaki kipukkanta egy lufit.

    8.) Honnan vásárolnál?
    Internetről rendelném. Szíves veszek ajánlásokat, hogy honnan/melyik cégektől érdemes megrendelni.

    9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
    Jelenleg egy egyszerű alaplapi hangkártya (amit nyáron valószínűleg bővítek egy 10k-s hangkártyára talán egy ASUS Xonar DG vagy DGX-re). Mellé pedig van egy fejhallgatóerősítőm. Egy házi készítésű. Hardveraprón vettem, sajnos nem találom a linket. 6 éve vettem 11-12k-ért de nagyon patent minőségi cucc.

    Én AKG K92-t vagy K72-őt néztem ki mert mindenki dicséri, de szívesen fogadom a tanácsotokat. Előre is köszönöm szépen. :)

Új hozzászólás Aktív témák