Új hozzászólás Aktív témák

  • Samtya

    senior tag

    válasz zsocy #54678 üzenetére

    A piros dolog egy bordó 2 cm széles szalag, amivel a nagy párnát rögzítettem. Ráhúzni nem lehetett a kicsire, nincs akkora karimája. A szalag bele van fűzve a nagyba és a kicsi párna négy sarka alá van szorítva. Stabilan áll, nem csúszkál vagy ilyesmi. Néhány mozdulattal levehető és visszaállítható a gyári állapot. Nem bántottam a kicsi párnát, mert rá van ragasztva a műanyag tartólapjára.
    A hangzásban volt változás, de csak akkor, amikor még nem kifordítva raktam fel a Superlux párnát. Mivel régi és meg van keményedve a külseje, nem illeszkedett tökéletesen a fejemre és kieresztette a mélyek egy részét. Most így kifordítva jobb, mert ami eredetileg belül volt, az a fele puha maradt, most az van kívül és jól szigetel. A mélyek megvannak, ütősek. A többi tartomány is rendben van, nem érzékelek változást.

    Juhiimi: AKG K52 vagy K512 mk2. Philips SHP2500 is kényelmes, de döngősek a mélyei és viszonylag tompa a magasa.

    Superg: van ilyen jelenség, hogy megfeledkezel a fejhallgatóról, ha nagyon kényelmes. Ez nálam kb 200-250 grammig működik, illetve a Senn HD555 270g, annál még működik. 300 felett már mindenképp tudatja, hogy a fejeden van.

Új hozzászólás Aktív témák