Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz pendre54 #53954 üzenetére

    én egy Beyer DT990edvel játszok, teljesen jó a célra.

    jobb hifi füleseket jellemzően a részletességük, a terük és a hangok pontos visszaadása miatt szeretik, szóval ha a játék alatt van egy rendes audio engine megfelelő mintákkal, akkor egy általánosan jó hifi füles is elemében lesz (egyébként meg kb tökmindegy mert abszolút belépő katágórián kívül nem a füles lesz a szűk keresztmetszet).

    30 alatt a gamer fülesek egy része átmatricázott hifi füles, ld a Takstar HyperX Cloud.

    egyetlen para az, hogy ha a többieknek gyenge a mikrofonja a játékban, akkor a zörejeket/mikrofon gyengéit is pontosan fogja visszaadni a füles, nekem pedig attól fejfájásom van egy idő után.

    (#53962) vendingo : 32es Beyert meghajtja egy telefon is (baráti körben volt egy). 250/600ashoz már normálisabb erősítés kell. saját 250est próbáltam telefon/laptop/régebbi surround erősítőről, első kettőn hangerő se volt elég, a harmadik pedig szintén küszködött.

    btw saját setupban próbáltam hyperX cloudot (családtagé, nálam bontotta ki aztán rádugtam a saját xonar oneomra), annak tényleg előnye, hogy erősítés nélkül is elvan, a hangja meg teljesen oké szvsz az áráért. a saját dt990editionomhoz (vagy az ATH-MSR7emhez) képest gyengébb, de egyrészt jóval olcsóbb, másrészt a DT990ed elég macerásan hajtható, ami pluszköltség.

    ha teheted azért én felpróbálnám, nekem kicsit szűk volt a párnája.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák