Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborka8x8

    aktív tag

    válasz MaxxDamage #50307 üzenetére

    Na ezért érdekes ez a mi hobbink. Merthogy BigBlackDog fórumtársunk ízlésének nem sötét hangú a HD-600-as, az én preferenciáim szerint meg igen. (Noha elismerem, nem annyira sötét, mint a HD-650-es.) Azaz, mind a ketten másként értékeljük ugyanazt a hangot, a hallgatott zenék, eddigi tapasztalataink, Hi-Fi-s szocializálódásunk, stb kapcsán. Ön pedig valószínűleg szintén másként, egy harmadik véleményt képviselve minősítené ezt a két fejhallgatót, pont a fentebb említett okok miatt.
    Nekem pl. sokkal jobban tetszik a HD-700-as, mint a HD-600-as, vagy HD-650-es. Elsősorban azért, mert hangképében jobban hasonlít a HD-800-asra (ami számomra az egyik referencia fejhallgató a T1-es mellett), csak valamivel populárisabb megszólalással annál. De mint tudjuk, a HD-800-as magas hangjait elég sok kritika érte. A széles nagyközönségből többen találták bántónak, miközben nekem egy jó erősítőpárosítással pont azt hozta magas hangokban, levegősségben, világosságban, amit én elvárok.
    Az ellenben teljesen biztos (És ebben tökéletes az egyetértés BigBlackDog fórumtárssal), hogy sem a HD-600-ast, sem a HD-700-ast nem képes rendesen meghajtani egy mobiltelefon, noha a HD-700-as a nagyobb érzékenysége és a kisebb impedanciája miatt alkalmasabbnak tűnhet erre, de a műszaki adatok néha csalókák tudnak lenni.

    [ Szerkesztve ]

    "A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

Új hozzászólás Aktív témák