Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Fehercsoki #43340 üzenetére

    A dTX710-nek és 910-nek vontatókötél a kábele, valami ipari erősáramú kábel megmaradhatott mikor az elsőket készítették aztán ez így marad. :D Persze csak túlzok, de érthetetlen is hogy egy otthoni fejesnek ilyen brutál kábelt adjanak. Viszont ott DT331 amit melóhelyen használok néha, az min. 15 éves, ha nem több, annak pl. ilyen vékon hajlékony, gumis tapintású kábele van. Hogy azt mennyiszer megrántottam korábban... (túl hosszú és túl laza, arra megy amerre ő akar, persze azóta megreguláztam, más úton megy) de még mindig tart és semmi baja. Egy dologra kell figyelni, hogy ne keményedjen ki a kábel, zsíros kézzel ne nagyon fogdossuk, mert van ami könnyebben műanyaggá válik, kiszárad, stb, olyankor meg a belső szálak is jobban feszülnek. Ezen kívül tényleg lehet hogy hibás példány volt a tied és a legnagyobb odafigyelés mellett is megszakadt, de szerencsére tényleg egy 10 perces művelet javítani és nagy szakértelem sem kell hozzá, csak némi gyakorlat.

    (#43343) B4ndiBuild3r: Az én régi alaplapomon is meghótt a hangkodek, egyszer csak eltűnt, a Win nem látott semmilyen hangeszközt, kész. Tehát még csak újra sem tudtam a drivert telepíteni, mert nem volt mire. :D

    (#43344) Gzula[HUN]: Még ezt is a gyagyi kategóriának tartom, volt pár ilyen a kezemben, ami szétesett, forogtak a gyűrűk, kontaktos volt belül a szegecselés, stb. Valami Anphenolt kéne venni minimum, vagy ha olcsón kell akkor Neutrik koppintást, azok szerkezetileg is jobbak általában, tehát kisebb az esély a hibára.

    (#43345) fntastic: Superlux HD681 Evo, Maxell Pro Studio HP6000

    (#43346) Dapro: Köszönjük!!! (te jó ég, három felkiáltójelet használtam)

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák