Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz .DLL #39233 üzenetére

    Az M50X egyébként kellemes csalódás volt a sima M50 után, bár jobb forrásról is hallottam az X-et. Kell alá valami, ami megfogja a membránt jobban, és akkor nem úszik meg annyira vészesen a mély. Így már érthetőbb, hogy pár embernek miért jön be, de még mindig inkább úgy vagyok vele, hogy azt kell magyarázni, hogy nem olyan vészes, nem pedig azt, hogy olyan jó lenne.
    Igen, az 545 sokáig tartotta azt az 50ezres árat a forint zuhanása után, de már igazítottak rajta egyet, és így nem olyan fergeteges vétel. Persze így sem rossz azért egyáltalán.

    Yodamest: Ne az árából indulj ki kizárólag. Számomra a K550/551 az egyik legjobb zárt fejes 100 ezer alatt. Az SRH840 a másik, és a kedvencem meg a T40rp, amit most is használok, ez utóbbi 30 ezerbe kerül :))
    A Sonyra szerintem pontosan igaz az, hogy nem olyan kristálytiszta hangú, hanem kicsit csapott felül, és olyan lágyabb, sokak számára hallgathatóbb hangra gyúrtak. Nincs ezzel baj, minden attól függ, hogy mit keresel, de ezt nehéz nagyon viszonyítási alap nélkül. Hiába mondom én azt, hogy szerintem az MDR1R lágy, a K550 meg precíz, ha mondjuk neked már a Sony is elég precíz lenne, az AKG meg esetleg már túl részletező és harsány, mert máshoz szoktál, vagy más hangot vársz.
    A Momentum az egy divat-fejes, ennek megfelelő árazással. Ott a márkát meg a designt fizeted meg leginkább, nem a hangot. Az Urbanite szerintem ugyanez a vonal. Ezzel szemben mondjuk a Fostex fejesem meg ronda és finom :)

Új hozzászólás Aktív témák