Új hozzászólás Aktív témák

  • Julot

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nemrég érdeklődtem itt nálatok, hogy milyen fejhallgatót érdemes vennem, és a segítségetekkel megrendeltem egy Audio-Technica ATH-M40x .-et. Sajnos a bolt átvert, 4 hétig hitegetett, össze-vissza hazudozott, akárhányszor hívtam őket mindig más kifogással álltak elő, majd ma kibökték, hogy már nem beszerezhető a termék, és törölték a megrendelésem! Ezzel visszalöktek a döntés oldalra.

    Megint elbizonytalanodtam, hogy kell-e nekem ilyen "drága" fejhallgató? ESI Maya44e hangkártyáról egy Onkyo CR-505 sztereo erősítőbe megy a jel analóg kábelen. Alapvetően Rock-metál zenét hallgatok, "gyengébb pillanataimban" Mike Oldfieldet, Vangelist, Sade.-t, Goát :) Szeretem a részletgazdag hangzást, erős mélyekkel.

    Abban vagyok kicsit bizonytalan, hogy a hangkártya-erősítő fejhallgató vonalon melyik a legyengébb láncszem?

    ESI Maya44e + Onkyo CR505 + Audio-Technica ATH-M40x vagy
    ESI Maya44e + Onkyo CR505 + Audio-Technica ATH-M30x vagy
    ESI Maya44e + Onkyo CR505 + TakStar Pro 80

    Melyik nyújtana olyan minőséget, hogy egyik komponens sem "lógna ki a sorból" és nagyjából azonos minőséget képviselnek, melyik fejhallgató illene leginkább a már meglévő rendszerhez? Nem túlzás-e ehhez a hangkártya-erősítő pároshoz az m40x? Illetve hallható lehet-e a különbség a másik két fejeshez képest?

    Bocs, ha túlbonyolítottam!

    Köszönöm a válaszokat!

    Üdv.:
    Julot

    ...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!

Új hozzászólás Aktív témák