Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz bajnokpityu #3286 üzenetére

    Specifikálni lehet igen érdekesen, autós cuccoknál például teljesítményt mérni 16 volton, 1 Hz-en, sokszázalékos torzítással, stb. de ez azért a pofátlanság teteje.

    Azért csak ennyi lett az írás, mert most ez ütött szíven, de van még két történet. Az egyik, hogy amikor még autóhifis boltban dolgoztam, gyakran jöttek azzal, hogy itt recseg, ott nem szól az Audison erősítő. A megoldás egyszerű volt. Ki kellett csavarozni a helyéből, fejjel lefelé fordítani, majd az összes kicsúszott kártyát a helyére tenni, és szólni az ügyfélnek, hogy kábé 3 hónap múlva jöhet megint. Az olaszok ugyanis rengeteg funkciót ügyesen ilyen kis bedugható nyákokra tettek, amiket utólag lehet jó pénzért megvenni, de ezek rendszeresen kirázódtak. Csak két fém karocska kellett volna, olyasmi, ami például a számítógépek memóriáját tartja, hogy ez ne történjen meg, de nem.

    A másik a csilliárd forintos csúcsmodell Thesis bemutatója volt még a sinsheimi kiállításon. SIkerült időt szerezni, hogy az Audison főnök saját Lanciájában hallgathassuk meg. Egy fiatal srác demózott, akivel elég jól el lehetett dumálni. Amikor kérdeztük, hogy akkor ez mennyire lesz megbízható, mert ugye..., akkor azt mondta, hogy semmi baj, az ő foglalkozása főmunkaidőben az, hogy a főnök kocsijában mindig szóljon a cucc. Ide a kiállításra is több erősítővel jöttek, amiken már előre be vannak állítva a szintek-vágások stb, és ha kell, akkor gyorsan tud cserélni egy jóra. Hát kellett.

Új hozzászólás Aktív témák