Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz RetepNyaraB #32257 üzenetére

    Ja, azt nem is figyeltem, ugye a kategóriával kezdte a hsz-t nem is gondoltam volna ilyesmire, aztán gyorsan futottam a válaszokra, stb. :D

    De ahogy előttem is mondták, valahol el kell indulni a lejtőn, én is fejessel indultam, és egyből érződött, hogy igen, ez jó, de a forrást azt sürgősen cserélni kell.

    Most viszonylagos bódogság van mert, iszonyú jó ár/érték arányú cuccaim vannak még ha nem is egy hűde szint, de nagyon jó áron jutottam hozzájuk, pariban is van a szett, nincsenek túlzások, kilógások, nagy hibák, és lehet rajta zenéz hallgatni. :)

    Egyedül a korábban meghallgatott jobb cuccok emléke vet néha árnyékot a terepre... sőt extrapolálva a történetet, MSB Select dac + Orpheus-ig úgysincs vége a lejtőnek. :U :DDD

    (#32258) krichd1: pedig a K/Q701-et gyorsnak és pontosnak mondják, a tere valóban nagy, de furcsának nem találtam. Ha van is vele gond, nyilván azért nem vettem észre mert a kvalitásainak megfelelő kategóriából nem sok fejest hallgattam többször/hosszú távon (pl. DT990 600Ω 2-3 hétig) K701 pedig haveromnak van s mindig hallgatom ha nála járok. :)
    K702-t viszont még én sem hallottam, de erre mondják, hogy több basszus került bele az 1-es verzióhoz képest, ez lehet hatással van a gyorsaságára, terére is. (a Q meg ugye csak átcsomagolás)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák