Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    Van nálam párnagyon érdekes fejes Mr. Nomono jóvoltából, például egy SoundMagic P 21. KIcsi, könnyű, összecsukható utazós fejhallgató, fülre ülős kivitelben. Nagyjából minden együtt van, amit nem szeretek. Ezt viszont szeretem. Egy Merkava IV azért masszívabb felépítésű, de erről sem gondolnám, hogy holnap letörik róla valami. Tisztes műanyagok, ahol kell egy kis fém betéttel - rendben van ez a része. Ráaádsul ez az leső fülre ülős fejes, amit el tudok viselni, sőt órákon át is el tudom viselni. Nagyon puha a párnája, a szorítóereje sem vészes, az én fejméretemnél ideális kompromisszum a kénylem és a szigetelés között. A kábele ugyan nem cserélhető, de lapos kivitelő elég erősnek tűnű fajta. Ráadásul a nálam lévő fekete-piros kombó még jól is néz ki.

    Ami viszont nagyon meglepett, az a hangja. Ilyen kis hordozható izétől nem vártam volna, hogy legyen teste a megszólaló zenének - de van. A basszusa nem üt, nem emel ki érezhetően, hanem olyan Beyer 880-asan ott van. Nem megy igazán nagyon mélyre, de ott van. Félreértés ne essék, a Beyer 880 azért sokkal jobb füles, de a hangtani rokonság tuti. Ráadásul a többi tartomány is teljesen rendben van, nagyon hosszú ideig lehet vele zenét hallgatni, Bartóktól Accepten át PUF-ig meg Aphex Twinig mindennel zaklattam, és állta. Gyakorlatilag mindegy volt, hogy a Canalotról vagy a Motorola G-ről ment, jól szólt.

    Igazán csak egy bajom akadt vele, a telefont teljes hangerőre kellett tolni, hogy süketségem legyőzve nekem kellemes hangerőt biztosítson, de hát az csak egy telefon.

    Nem tudom mennyiért kerülhetne be a Nomono kínálatába, de szerintem nagyon best buy gyanús a P 21.

Új hozzászólás Aktív témák