Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    Sziasztok!

    Majd augusztus eleje fele aktuális lenne nálam egy új fejes beszerzése. Heti rendszességgel horkászom magammal, és egy HD681B-t nyüstölök. Elég nagy darab, de van hely neki nem ezzel van a gond. A sok hurcolást nem bírja, nagyon nem. Már 2-szer kellett megcsináltatnom egyszer a jobb oldali vezetékek váltak le, egyszer a hangszóró membránját kellett vissza bigyeszteni, a pánt műanyagborítása 2 helyen is elrepedt, a jobb hangszóró mostanra már kezdi megadni magát, és muszály lesz újat szerezni ez így nem járja.
    Hangzásra nekem tökéletesen elég volt, 6800.-ért vettem, és most se igazán szeretnék 9-10 ezer fölé csuszanni elvégre nincs profi hangrendszerem sem. Dell inspiron 7720 se laptopommal, és Lumia 630 telefonommal használom. Minden stílust kedvelek, szóval örülnék, ha kiegyensúlyozott lehetőleg ne túlságosan mély orientált hangja lenne.

    Nem feltétlen utcai fejest szeretnék, de valami olyat ami lehetőleg összehajtható, könnyen, és biztonságosan hordozható. Lehet zárt is, de jobban örülnék félnyitottnak, így is szokott néha zavarni, ha nem hallom a külvilágot.

    Az ajánlott listából néztem ki a Takstar HD2000-et zárt, ahogy látom nem is összehajtható, de ajánlott hordozhatójént. Ha valakinek lenne esetleg véleménye róla, vagy valami jobb, ami nincs benne a listában nagyon megköszönném. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák