Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz #71562240 #21822 üzenetére

    Ja, értem akkor, hogy mire gondolsz. Azért kíváncsiságból szerintem megpróbálom őket leglaább.

    AGE-T: Köszi a lehetőséget (mikor jársz erredelé? :P) :R
    Itt a netes rendeléseket sajnos nem úgy kezelik, mint otthon, hogy vissza tudom küldeni X napon belül, azért inkább arra próbálok egyelőre hagyatkozni, hogy kipróbálgatok minden szóba kerülő típust, amit csak elérek.
    A T5p amúgy milyen? Végül hogyhogy erre esett a választásod?

    Dave™: Hát igen, füleseknél is bejártam egy utat, mire tudom mit is akarok. Bár azért ezzel a vásárlással nem sietek, inákbb tavasz vége felé lenne esedékes, és addig még remélem, hogy meg tudok pár cuccot hallgatni, úgy talán jobban tudok majd választani.
    Egyébként nem feltétlenül akarok a 200-as kategóriából választani, csak azért szoktatom magam a gondolathoz, hogy ne ez határoljon be a végén. A W1000x amúgy itt olyan 150-ből jönne ki, de a W3000anv az valami horribilis áron van, nem tudom miért. Amúgy a zárt AT-k közül sajna az A1000x és A2000x nincs bontva, így nem nagyon tudom meghallgatni őket, ezek mennyire jó fejesek?

    Ati1979: Igen, a 712 Pro is felmerült, csak nem nagyon találtam még belőle fellelhető példányt szintén.
    A Shure meg gyanítom, hogy karakterre hasonló cuccokat gyárt, csak más kategóriákban más minőségűt, de a hangjuk nem hinném, hogy gyártón belül annyira eltér (az IEM vonaluk is egész homogén ilyen szempontból).
    HD800 :)) Ahhoz még egy darabig gyűjtögető életet kellene éljek, de egy próbára miért ne...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák