Új hozzászólás Aktív témák

  • DrDante666

    tag

    válasz fi:zi'k #17832 üzenetére

    Hát ezzel már így jártam. :) De használat közben is kell legalább fél óra, hogy érezzek egy kis zárt nyomást, viszont annyira még az sem feltűnő, szóval lehet a próbával sem lettem volna előrébb, hanem hallva a tiszta hangzását ugyanúgy rábólintok.
    A hangerő biztosan nem volt nagy, kifejezetten halkan hallgató vagyok (másnak átadva is mindig feljebb kell tekerni), amikor részleteket akarok se szoktam "fél" hangerő fölé menni. Néhány nap szünettel (miután elmúlt az utóhatás) 2-3 alkalommal is leteszteltem, hogy esélyt adjak neki (mert egyébként teljesett bejött, szerettem volna megtartani), hátha csak azért van mert új vagy kell néhány alkalom, hogy hozzászokjon a füleg, de mindig annyira frusztráló érzés volt utána, hogy inkább nem gerjesztettem tovább a fülem.

    (#17833) vodkaboy22:
    Ahogy látom az AKG K550 is zárt és az ő esetében megoldást jelentő Sennheiser HD600 meg nyitott, tehát valóban úgy tűnik mi nem bírjuk a zártat. :) Alapesetben arany középútként egy félnyitott/félzárt megoldású Superlux HD681 EVO-val szimpatizálnék következő lépésben (nyitottat csak végszükség esetén szeretnék, mert társaságban használnám, ahol vagy beszélgetnek, vagy tanulnak és jobb lenne, ha kifelé és befelé is minél kevesebb jutna, na meg árban is szimpatikusabb), de megnézem az említettet is.
    Első körben igazából a kis bűnöstől kellene tudnom megválnom, csak utána vennék másikat vagy ha esetleg kapok akár beszámítás csereajánlatot.
    Pont egy PIONEER SE-A1000 van egy ismerősömnek is, azzal kapcsolatban majd írok PM-et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák