Új hozzászólás Aktív témák

  • Leonard

    tag

    válasz Dave™ #13077 üzenetére

    Ne érts félre, oda tettem a mosolykaraktert, persze, hogy ízlések és pofonok. Amit írtam azt magamból vontam le, kb. 15 év volt míg oda jutottam hangzásban a nagy rendszeremben ahogy most szól és ahogy számomra élvezet hallgatni. Megjegyzem mások számára is, nem igazán szokták a számokat léptetgettetni, és ami a lényeg, hogy magát a számokat akarják végighallgatni nem pedig a rendszerem tesztelni... :)
    Természetesen vannak kifejezetten a rendzseremnek jól álló zenék, kemény pl. nem igazán bejövős neki, így ugye meg is érkeztünk hogy kinek mi. Dynóknak bejött ez a stílus, nekem viszont nem a tulzott részletezettségük, száraz cédés, analizáló hangjuk.
    Összehasonlítani pedig rém egyszerű, fejhallgató a kézben a szoba közepén, hangerő összeállítva a nagy rendszerével és indít. Fejhallgató fel + nagy némítás, majd fejhallgató le és némítás le. Ez kb. negyed másodperc, és szinte minden hasonlítható. Annyi különbség van hangkarakterben a fejes ellen, hogy a tere a nagy láncnak dobozos mivolta miatt levegősebb, egyébként meg nem mondanád, hogy melyik szól.
    A dobozos rendszer előnye/hátránya a rendkívül széles hangolási lehetőség az elhelyezéssel.

    Leonard

Új hozzászólás Aktív témák