Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz fattyu #102817 üzenetére

    Most miattad meghallgattam a 400i 2020-at és a HD650-et is Galaxy S10e-ről... Mindkettővel nagyon jól esik így is zenét hallgatni. Többet egy asztali rendszertől sem várok el.

    Ebbe a telóba már szerencsére tettek egy jó forrást. Az S7 jackje undorítóan szólt, az occó earbudomon kívül semmi nem szólt róla elfogadható minőségben, az S10e jack kimenete nagyon kellemes meglepetés volt, mikor hozzám került. Mintha elmaradna az ibasso-mtól, de így is tök jó, pláne egy telóhoz képest. A hallgathatatlantól nagyságrendekkel jobb.

    Tény persze, hogy már casual-ben tolom a fejhallgatózást, nem hegyezem a fülem technikai nüanszokra, mert nem ad, csak elvesz. Avagy nem arra használom a zenét, hogy az eszközeim hallgassam, hanem fordítva. :D
    Persze azért törekszem a jobbra, mert az jobb élmény, de nem vizsgálom, analizálom.

    Nem szól egyik se agyeldobósan, ami az volt számomra, az a quad era-1 (a hitvány ibasso-mról is, hiába volt kevés hozzá), de annyit nem tervezek költeni fejesre.
    Persze egy stúdiós genelec rendszerhez semmi sem fog felérni. Azon már a random zene (amivel épp dolgoztak és lejátszották) is lenyűgözött.

    Bacy: az valószínű, de így se rossz, max "nem olyan jó, mint lehetne". A biztosan megfogott mélyet azért majd meg akarom tapasztalni, most nemtom az e a D14-ről.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák