Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz Dorien #102677 üzenetére

    Konkrét kérdések kapcsán viszed el a vitát általános síkra és ezzel félre, mint most is. Azt írtad:
    "SZVSZ a kábelek és csatlakozók - ha kellően árnyékoltak, nem szednek össze zajt, jól vezetnek, nem kontaktosak - általában a legkevésbé jelentősek a hangminőség szempontjából. A placebo faktor itt játszik be a legtöbbször - "jól néz ki, drága is volt, tehát jól kell szólnia".
    Miközben arról volt szó, hogy kell-e a HD650-hez rendes kábel. Igen, kell. A legfontosabb a jó erősítés, de attól még kell. A többi sajnos süketelés. Az általad leírtak minden kábellel szemben alapvető elvárást jelentenek, és semmit nem mondanak arról, hogy hogyan fog szólni egy adott rendszerben.
    Nagyot mondtál, lehet öblíteni.
    Senki nem nézi le azt, akinek nincs meg a vágyaihoz és az igényei kiszolgálásához elég hobbira szánható pénze. Ezt nem tudom honnan veszed, mert nem is erről beszéltünk.
    Én általában az ellen emelem fel itt a szavam, hogy vegyünk meg mindent a negyven rablótól, mert az olcsó, és biztos jó is. Előfordulhat. De a legtöbbször meg nem. Mert pont az általad emlegetett placebóra épít: úgy néz ki, mintha, aztán szólni meg nem úgy szól. És akkor lehet irkálni, hogy milyen vacak ez vagy az a fejes, mert aki hallgatta, nem vette magának a fáradtságot, hogy rendesen kiszolgálja.

    Eladó DIY OTL fejhallgató erősítő a hirdetéseim között.

Új hozzászólás Aktív témák